Țigări de contrabandă, cărate cu căruța în ajunul Crăciunului

Țigări de contrabandă, cărate cu căruța în ajunul Crăciunului

7
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră nu au avut liniște nici în ajunul Crăciunului, când au interceptat un transport de țigări de contrabandă. Aseară, cân tigari montecolindătorii au plecat să ureze pe la casele oamenilor, agenții au observat  la aproximativun kilometru și jumătate de graniță, pe raza localităţii Straja din jud.


Suceava, un bărbat care venea cu o căruță. După ce au interceptat atelajul, polițiștii de frontieră l-au identificat pe bărbat ca fiind  Ilie B, în vârstă de 43 ani, din localitatea Straja, jud. Suceava. Sub fânul din căruță au găsit 23 de baxuri cu ţigări provenite din contrabandă., cele 11.490 pachete cu  ţigări fiind din Ucraina , Republica Moldova şi Belarus. Bărbatul este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

7 COMENTARII

  1. cati politisti de frontiera sunt la ora actuala arestati din cei plimbati cu elicopterele pe banii publici ???? nici unul !!!!!!!! doar fraierii mai pic in plasa ,aia fara bani de spaga sau aia care s la inceput ,pana isi fac relatii !!!! TRAIM INTR O TARA CORUPTA SI CONDUSA DE INFRACTORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Aici in vest nu se mai comercializeaza tigari !!! Toti au devenit brusc ecologisti sadea !!! Alea care se vand acum sant transparente,deci nu se vad,deci nu exista !!! :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.