Useliștii avertizează că se pregătesc „excese pedeliste” pe final de campanie

Useliștii avertizează că se pregătesc „excese pedeliste” pe final de campanie

14
DISTRIBUIȚI

Candidaţii USL Timiş Horia Cristian – colegiul I deputaţi, Sorin Grindeanu – colegiul II deputaţi şi  Ben-Oni Ardelean colegiul I Senat avertizează că ultima săptămâna de campanie va fi caracterizată de înşelăciuni din partea celor de la ARD. „Avem semnale că vor exista excese tipic pedeliste. Nu vorbesc de incidente de tipul ruperi de afişe, ci de chestiuni mai grave legate de tot felul de colante pe care înţelegem că le-au pregătit pentru a fi distribuite ca şi când ar fi în numele nostru.


Suntem pregătiţi la cea mai mică  astfel de tentativă să facem  plângere penală. Odată şi odată trebuie să înveţe unii domni că nu în forma asta se face politica.  Am vorbit cu preşedinţii de consilii de cartier din colegii. Vor monitoriza dacă avem situaţii plângeri penale”, a avertizat Sorin Grindeanu.

Şi Horia Cristian spune că se află în posesia unor înregistrări video cu distrugeri ale diverselor materiale electorale. Chiar şi aşa, deputatul nu vrea să facă nicio plângere nici măcar pentru colanţii pe care spune că Sămărtinean i-a distribuit alegătoarelor din colegiul său, însă spune că va fi neiertător dacă se vor tipări materiale electorale în numele lui şi că doar în acest caz se va adresa instanţei. Cristian spune că disperarea ARD Timiş se leagă  de intenţia de vot care este scăzută. Sub 15 procente din alegători vor opta pentru ARD conform unor sondaje telefonice făcute USL Timiş.

14 COMENTARII

  1. La Galati au inceput deja. Distribuie pe pragul usilor in blocuri pliante cu asa-zise fapte reprobabile facute cica de cndidatii USL. Pliantele sunt neasumate, nesemnate si apar in niste conditii grafice exceptionale, format A5, 4 file color pe carton lucios, scumpe tare.

  2. Hotii striga hotii. Tocmai ce am gasit in cutia postala o scrisoare a dlui Horia Cristian in care dadea in Basescu si ARD in loc sa vorbeasca de ce vrea sa faca pentru binele timisorenilor. Foarte urat. Nici un program politic, nici o viziune decat JOS BASESCU!. Dragi candidati USL, daca vreti sa fiti votati spuneti ce vreti sa faceti in afara de al da jos pe Basescu ca sa stim si noi, ca in afara de asta nimic. Precizez ca sunt apolitic si sincer nu cred ca o sa ma prezint la alegeri ca nu am pe cine sa votez.

  3. Pentru o Timisoara mai buna avem nevoie de o mare parte a orasului sa fie condusa de USL deoarece intotdeauna am fost marginalizati deoarece eram impotriva puterii, acuma USL e la putere , Timisoara trebuie sa fie USL!!!! cu totii la vot !! USL !

  4. USL campanie eleganta? Nesimtitul de Grindeanu se foloseste de Spitalul de copii sa isi faca imagine. 4 ani consilier local, 4 ani viceprimar, si atat poate realiza?? Un spital ?!? Ar trebui sa aiba proiecte mult mult mai ambitioase, iar timisorenii il vor taxa pentru nesimtirea lui!

  5. LICHEA SECURISTA, CARE ISI TURNA COLEGII LA SECURITATE DORESTE INCA UN MANDAT DE DEPUTAT? DACA ACEST SOBOLAN ROSU ESTE ALES A-2-A OARA DE TIMISORENI IN DEMOCRATIE? ESTE O PALMA DATA EROILOR CARE S-AU SACRIFICAT PENTRU DEMOCRATIZAREA ROMANIEI.
    AFARA CU SECURISTII, CRIPATOCOMUNISTII SI POLITICIENII COMPROMISI DIN PARLAMENTUL ROMANIEI.

  6. s-a dus pe ALUP spiritul timisorean,din moment ce creierele spalate de televiziuni au ajuns sa voteza psd e grav-grav-grav ! astia care borati pe aici cu usl-ul pestelui mamii voastre,sa vi se usuce mana cu care votati socialistii bolsevici !

  7. o alta diversiune USL ! Nu va deziceti de tatucul ILICI , NASTASE , NIKY SPAGA si cei de teapa lor .PSD ,daca ati uitat au adus minerii in Bucuresti i-au facut praf pe Ratiu ,Coposu ,incendiindu-le sediile si casele ,pe studentii de la Universitate i-au batut .Cand Radu Campeanu , Ratiu ,Coposu ,adica PNL si PNT faceau mitinguri ,voi astia din PSD ,fosti PDSR si fosti FSN organizati contramanifestatii strigand ”nu ne vindem tara” , ii strigati lui Ratiu si Campeanu ,,voi nu ati mancat salam cu soia” ,samd .Si multe altele ati fost si ati ramas niste DIVERSIONISTI si toate astea oare de ce ? ca sa apucati ciolanul ,sa vindeti voi tara .L-ati omorat pe Ceausescu printr-o mare mascarada de proces ,in care avocatul lui era procuror ,nu a avut niciun avocat ,nu i-ati dat termen de recurs ,i-ati incalcat toate drepturile omului .Asa faceti si acuma voi va rupeti afisele ,va dati foc la masini, va spargeti geamurile la case si sedii ,pentru a va victimza ,va cunosc stilul bolsevic .Faceti orice pentru a ajunge la putere ,pentru ca mai apoi sa puneti mana pe contracte cu statul , intermedieri de tot soiul ,contra spagi ,samd .Fereasca Dumnezeu ca dupa ce veti ajunge deputati si senatori ,un om de rand sa aiba nevoie de sprijinul vostru ,ca-i dati cu flit de nu se vede ,il priviti de sus si-n scarba .un exemplu elocvent este domnul ROBU ,care in campanie era zambitor ,bine intentionat ,acuma ,odata cu instalarea sa in functie daca-l intrebi ceva ”te masoara de jos pana sus” si cheama Politia locala sau iti raspunde in doi peri. Asa ca USL mai scutiti-ne de povesti ! La mine nu mai tine de mult ,norocul vostru este ca Romania detine o multime de capete goale pe 2 picioare .In orice caz daca ati fi guvernat in halul acesta tari ca Serbia , Grecia,Franta, Albania , Polonia ,etc ,de mult erati linsati .Aveti norocul ca Romanul este umil, multumit,las,oportunist ,samd .Singura voastra lauda este ca sunteti buni psihologi si cunoasteti aceste ,,calitati ” ale poporului ROMAN .

  8. cu pdl-ul am trait rau,am fost mintiti,am vazut cum au furat de sub nasul nostru insa mie mi-e teama de ce va urma din partea psd-ului……….iarasi o sa auzim de MILUTINOVICI si idiotii lui de copii,poate si de SIPOS si de casa lui pazita de politisti,toti super bogati cu averi colosale pe care pdl-ul i-a lasat in pace din nu stiu ce motiv……….va mai aduceti aminte de JIMTIM,dar de HREBENCIUC?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.