Vezi ce notă mare şi-a dat Robu pentru deszăpezire şi cu ce...

Vezi ce notă mare şi-a dat Robu pentru deszăpezire şi cu ce ameninţă firmele municipalităţii

9
DISTRIBUIȚI

Edilul şef continuă seria de laude cu privire la modul în care se face deszăpezirea sub conducerea sa.  Ieri, Robu anunţa pe Facebook că până şi candidaţii USL au fost votaţi graţie faptului că au fost susţinuţi de el, dovadă că lumea e mulţumită de tot ceea ce el face, deci şi de deszăpezire. „Am fost pe teren aproape foc continuu. Am fost prin tot orașul și nu sunt străzi blocate. Sunt probleme cu gheața care a rămas, dar am dat ordin să se intervină înainte să înceapă din nou să ningă”, a liniştit, astăzi, primarul care şi-a instalat pe calculator un program cu ajutorul căruia poate supraveghea utilajele Retim aflate pe teren.  Şi, cum nu şi-a ieşit din mână, profesorul universitar Nicolae Robu şi-a dat şi notă pentru cum a gestionat situaţia din ultimele zile – 8,50.

Contractele pentru deszăpezire se ridică la 20 de milioane de lei doar pentru Timişoara .


Pe cele 6 sectoare în care e împărţit oraşul  sumele sunt distribuite după cum urmează : sector 1
– Retim 4.9 milioane de lei, sector 2 Retim  – 2.8 milioane de lei, sector 3 Retim – 3.1 milioane e lei, sector 4 SDM – 4,3 milioane, sector  5 SDM –  3.3milioane de lei  şi sector  6 Retim – 3.1 milioane
de lei.  Important de menţionat este şi faptul că din cele 1.000 de străzi cu borduri, doar 423 sunt incluse în contractele de deszpezire. În plus, a „nins” cu ameninţări şi promisuni. Dacă primul luat în colimator a fost directorul RATT, Ioan Goia, au urmat  Retim şi SDM companii cărora edilul şef le-a transmis că „dacă nu vor face treabă nu vor primi niciun ban, indiferent de ce scrie în contract și o să mergem la judecată”.

9 COMENTARII

 1. Care deszapezire?
  Ninge din nou….asta asa cu titlu informativ….oricum numai conteaza, e deja curatata!
  ex> ora 18:00 torontalului-pizzeria Thalia Lipovei 18:45.
  No comment….

 2. „primarul care şi-a instalat pe calculator un program cu ajutorul căruia poate supraveghea utilajele Retim aflate pe teren”

  Draga domnule primar,
  Va rog sa instalati un program si in privinta vehiculelor RATT.
  In fiecare iarna, RATT cu nesimtire sar peste programe si raresc frecventa si intervalele la care trebuie sa ajunga tranvaiele/autobuzele. Nu exista vre-un motiv plauzibil…
  Va rugam nu ne lasati sa inghetam in statii !!!!!!!!!!

 3. CARE DEZAPEZIRE,PE CE PLANETA A FACUT ROBU DEZAPEZIRE?
  D-LE PRIMAR SUNTETI DE TOATA JENA,ORASUL ESTE UN DEZASTRU,NU MAI STATI IN BIROU SI TRECETI LA TREABA ,DESTITUITI TOT CE TINE DE DEZAPEZIRE ,PENTRU CA NICI IN ANII 90 CIND ERA VID DE LEGISLATIE,TIMISOARA NU ERA IN HALUL ACESTA.
  SAU POATE ATI GRESIT SI NU TRBUIA SA VA FACETI PRIMAR.
  ORI FACETI ORDINE ,ORI PLECATI NU NE INCURCATI 4 ANI

 4. L-am votat pe Robu.Ce rau imi pare!!! Un incompetent,ca toti ceilalti,care a fost luat prin surprindere.
  Oricum nu cred ca-l intereseaza soarta noastra,bine ca sunt pe locurile de unde pot fura.
  Va dati seama ca au raportat sute de tone de sare consumate,pe care sigur le-au furat,ca doar nu au cum sa-i verifice, nimeni.
  Sa va fie rusine!!!
  La urmatoarele alegeri vor fi taxati!

 5. Domnule Primar,
  lucrez ca reprezentant medical si zilele astea am fost deja in Arad, Deva, Lugoj, Caransebes si Resita. Diferenta e de la cer la pamant. Peste tot se circula in regula. Cu exceptia Timisoarei unde parca suntem pe vremea lui Ciuhandu. Vad ca sunteti bun la exercitii de imagine, cu aliniat utilajele in miez de noapte cu girofarele pornite, insa cand e vorba de facut treaba, negati evidenta faptului ca NU SE FACE TREABA BUNA IN TIMISOARA. Din partea mea aveti nota 4. Ne vedem in toamna. Va pup.

 6. Se merge cu grapa ridicata pt a se face economie.acum se poate cumpara motoina ieftina ocazional. Bataie de joc..nu trebuie sa fii specialist ca sa iti dai seama ca ar fi fost usor sa curete totul…dar trebuie servisurile sa lucreze.
  La fel e si in Dumbravita….un primar nesimtit care nu e in stare sa dezapezeasca cateva strazi…..ca sa nu mai spunem ca habar nu pacat ca nu sunt alegeri pt primarii in iarna asta.are ca e fraierit de meseriasii cu tractoarele…..

 7. ….JUR ca nu ma mai duc la vot in viata mea!!!!…am votat impotriva lui blaga,udrea, olteanu @ compania si ei au ajuns in parlament….unde dracu e dreptatea ????……pentru ce m-am dus de acasa ?….NU ESTE POSIBIL ,NU ESTE POSIBIL!!!! CHIAR ATIT DE IDIOTII SUNTEM…CE ROST MAI AU ALEGERILE?….NE PROSTESC CHIAR IN HALUL ASTA?…..O SA PLATESC IN CONTINUARE IMPOZITE PT CA ASTIA SA TRAIASCA BINE SA-SI FACA IN CONTINUARE AFACERILE,SA DOARMA PE BANII PUBLICI???????..VAI DE TINE ROMANIE!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.