Accident grav pe DN7: o familie cu un bebeluș, în stare critică....

Accident grav pe DN7: o familie cu un bebeluș, în stare critică. UPDATE Copilul este în comă, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Un accident grav a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8.00, pe DN7. Un bărbat și soția lui de origine cubaneză, alături de TIR)fetița lor în vârstă de zece luni, sunt acum la spital, în stare critică, după ce un TIR s-a izbit mașina de lor, în zona localității Cicir. Potrivit primelor informații, autoturismul înmatriculat în București a intrat pe contrasens. „Șoferul venea cu familia dinspre Deva spre Arad.


A intrat pe contrasens și a fost lovit de TIR. Șoferul este în stare mai gravă, despre ceilalți pasageri încă așteptăm informații cu privire la starea lor. Toți sunt însă la spital. Șoferul de TIR nu este rănit”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Circulația a fost blocată aproximativ o oră și jumătate în zona accidentului, însă acum se circulă normal.

UPDATE Copilul de 10 luni care se afla în maşina ce a intrat sub roţile unui TIR, într-o comună din judeţul Arad, se află internat în stare foarte gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara. Medicii fac eforturi uriaşe pentru a-l salva pe copil, acesta se află în comă, cu traumatism cranio-cerebral şi mai multe fracturi. Doctorii sunt rezervaţi cu privire la şansele lui de supravieţuire. Copil a fost adus joi dimineaţa la Spitalului Judeţean din Timişoara, iar tatăl său, care se afla la volanul autoturismului, este şi el internat în stare gravă la Spitalului din Arad. (Adriana Mîț)

Foto: arq.ro

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.