Agent al Poliţiei Locale, filmat în timp ce sforăia pe rupte pe...

Agent al Poliţiei Locale, filmat în timp ce sforăia pe rupte pe o terasă şi în faţa unui pian VIDEO

12
DISTRIBUIȚI

Două filmuleţe postate pe Youtube demonstrează că poliţiştii locali din Timişoara dorm foarte bine-n post. Iar dovezile au agent politia locala somnfost furnizate chiar de agenţi care, din informaţiile existente până acum, s-au filmat între ei pentru a se distra. În una dintre înregistrări, agentul a fost filmat în timp ce dormea pe canapea aflată pe o terasă din centrul municipiului.


Transpirat de munca depusă, poliţistul local sforăie de mama focului în timp ce colegul său îl filmează „strâns” de i se vede laringele. În cea de a doua înregistrare, vaşnicul apărător al legii doarme în faţa unui pian de la Facultatea de Muzică, având pe cap căciula din dotare. Fondul sonor este asigurat de sforăitul agentului care acoperă sonorul televizorului. „Uite aici, Cola, bere, ţuică, îl doare-n p..ă”, comentează unul dintre cei care se amuză de somnorosul poliţist.

Totul ar fi rămas o glumă între colegi dacă înregistrările făcute cu telefonul mobil nu ar fi fost postate pe Youtube, imaginile ajungând şi la şefii Poliţiei Locale. Subiectul celor două filmări lucrează de trei ani în instituţie şi a recunoscut că a dormit în faţa pianului, însă a afirmat că ar fi fost în afara orelor de program. Dacă se va dovedi contrariul, va fi dat afară la finalul anchetei interne care a fost începută de Poliţia Locală Timişoara.

12 COMENTARII

  1. ce-i cu vrajeala asta?*însă susține că filmarea a fost făcută după ce a ieșit din tură* pai colegu lui care la schimbat? nu la vazut ,chiar tin toate prostelile astea si nimeni nu ia masuri??????????VRAJELI CLASICE PENTRU FRAIERI !!!! RUSINEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

  2. Doi prosti nici la gradinita nu procedezi asa! iar domnul ziarist ar face bine sa nu generalizeze .Politia locala inseamna cateva sute daca doi fac tampenii nu inseamna ca facem prof toata institutia – ASTA DACA SUNTEM CORECTI! sau sa inteleg ca ,, da maio bine la cititor???,,in ceea ce-i priveste pe cei doi : fff bine sa-i cerceteze si afara cu ei!

  3. adevarul e ca POLITIA LOCALA nu se stie in slujba cui este,nu fac nimic nu intervin niciunde,noi cetatenii nu ne dam seama care e rolul lor aici in oras!!!!Pentru ce au fost infintati?

  4. îti spun eu pentru ce au fost înfintati ptr olteni ejectati din politie la pensie, care au angajat tot mh prin concurs care da 1500 de euro ocupa postu asta era proba la examen

  5. si ptr sorin , sa sti ma baiatule daca esti catel comunitar ca toti santeti la fel nu stiti sa legati doua cuvinte,sunteti analfabeti si îngamfati ,nam întalnit înca labus comunitar sa se adreseze la pers a doua poate numai la pensionaru sef spataru

  6. …mai bine dorm toti decit sa consume combustibil cu masina degeaba sau sa faca mai stiu eu ce prosti,cum ar fi sa amendeze babe care pun rufe la uscat pe balcon…

  7. Nu il faceti pe Labus de rusine!Uneori sunt buni si localii dar nu ca „politisti”!Cu o conditie:sa fie acolo unde trebuie,adica pe strada unde au obiective(parcuri,zone de agrement,sa asigure paza la societatile primariei,sa asigure ordinea la concerte si evenimente culturale,sa poata constata sanctiuni doar la HCL).Au primit competente care se suprapun peste cele ale Politiei Romane si Jandarmeriei Romane,putin cam mult pentru o structura locala relativ nou infiintata.Filmarile au fost sterse de cel care le-a postat si D.Bota si-a facut noi „prieteni”.D-le Spataru dvs aveti cel putin o problema-pensionarea care ar trebui sa fie o „eliberare”…lasati oameni tineri in loc ,doar nu duceti grija zilei de maine!Ati incercat sa transformati un paznic intr-un politist(era si o comedie americana cu subiectul asta)…a iesit struto-camila Militia Locala!..

  8. Politia Locala e sluga primarului orbu , scze Robu. Dau amenzi doar boschetarilor sa-si justifice activitatea . Daca vad ca in fata lor se petrec fapte antisociale intorc spatele, fug si se ascund ca lasii. Dar mai nou dau amenzi la proprietari de autoturisme nu la cei care le conduc. Ce sa faca , e mai usor sa faci circulatie… Toti prostii stiu sa dirijeze in sensurile giratorii si sa stea la panda la un interzis ca asa isi rotunjesc veniturile si asa putin cam mici pentru cat muncesc saracii. Au 2400 lei salariu dar si niste responsabilitati….. , ca doar sunt platiti de primar din banii nostrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.