Antonescu îl acuză pe Tăriceanu că a “încălcat grav statutul PNL”

Antonescu îl acuză pe Tăriceanu că a “încălcat grav statutul PNL”

2
DISTRIBUIȚI

“Călin Popescu-Tăriceanu şi colegii care susţin organizarea de alegeri pentru desemnarea unui alt candidat la prezidenţiale au crin antonescu1încălcat Statutul Partidului Naţional Liberal”, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL, Crin Antonescu, informează Agerpres. El a spus că se pronunţă împotriva excluderii acestora din partid, fiind adeptul unor discuţii clare şi deschise în forurile de conducere ale PNL.
„Dar faptul că mă pronunţ împotriva excluderii în acest moment nu înseamnă că nu apreciez că s-a încălcat grav Statutul. Dar este unul dintre motivele pentru care am şi solicitat convocarea acestui congres, pentru a lămuri aceste lucruri şi, în speranţa că, lămurindu-se, evităm şi excluderi pe care nimeni nu le doreşte. Nu e vorba numai de imaginea, ci de interesele fundamentale ale partidului, de strategii, de angajamentele publice.


Preşedintele partidului, conform normelor din Statut şi celor care vor fi adoptate la Congres, este garantul respectării Statutului, dar prin nicio prerogativă preşedintele nu are dreptul de a exclude sau de a împiedica – drept de veto – excluderea cuiva. Problema care se pune este dacă aceşti oameni, a căror muncă e călcată în picioare, vor tolera”, a afirmat preşedintele PNL, citat de Agerpres. Antonescu a reamintit că, la momentul constituirii Uniunii Social Liberale, a existat o dezbatere serioasă în PNL, existând o susţinere unanimă, inclusiv prin votul lui Călin Popescu-Tăriceanu.
Liderul liberalilor a precizat că a solicitat convocarea Congresului extraordinar al PNL pentru a discuta orice problemă în acest for suprem de conducere, orice problemă, inclusiv legată de candidaţi la prezidenţiale. În opinia acestuia, „este jenant” ca un om cu experienţa politică a fostului premier Tăriceanu să vină şi să spună, în repetate rânduri, „ceea ce vor să audă adversarii politici”.

2 COMENTARII

  1. ACEASTA LEPRA A PUS LA CALE DOUA SUSPENDARI ALE PRESEDINTELUI,LA A DOUA INCALCAND NENUMARATE LEGI SI REGULI CONSTITUTIONALE,A TAVALIT STATUL DE DREPT,A BAGAT TARA IN CACAT IN FATA U.E.,U.S.A SI NATO .TOATE ACESTEA AU FOST DEMONSTRATE SI DOVEDITE DE CATRE COMISIA DE LA VENETIA PRIN RAPORTUL TRIMIS ROMANIEI SI U.E. .DACA-SI IMAGINEAZA CA VINOVATII VOR SCAPA DE PUSCARIE SE INSEALA AMARNIC,DOCUMENTELE,FAPTELE,RAMAN,DEPINDE CINE VA VENI LA PUTERE IN LOCUL LOR !!! USL-inosilor PUSCARIA VA MANANCA,CHIAR SI DUPA ANI,VETI RASPUNDE JIGODIILOR !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.