Bărbatul băgat în comă de fiul vitreg a murit. Vezi ce riscă...

Bărbatul băgat în comă de fiul vitreg a murit. Vezi ce riscă băiatul

1
DISTRIBUIȚI

Bărbatul de 42 de ani, care a ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, în comă de gradul patru la Spitalul Clinic Municipal, după ce suspect atac parfiul său l-a lovit cu un par în cap a murit astăzi. Acest lucru schimbă radical situația lui Iulian Ciurtea. Dacă până acum el era cercetat pentru vătămare corporală gravă, decesul tatălui face ca fapta să fie încadrată ca „lovituri cauzatoare de moarte” și riscă să stea după gratii până la 15 ani. Tânărul de 23 de ani este momentat cercetat în stare de libertate.

Scandalul de sâmbătă seara a fost ultimul pentru Alexandru Bugarschi, în vârstă de 42 de ani, după ce fiul său l-a lovit cu un par în cap. Vecinii familiei de pe strada Pictor Teodor Aman au povestit despre numeroasele certuri în familie și dependența bărbatului de alcool.


“Tata bea numai spirt. O bate întruna pe mama. Astăzi a sărit cu cuţitul la ea. Era şi fratele meu care nu a mai suportat să vadă că mama ia bătaie. N-a mai îndurat şi a sărit să o apere. A luat un par şi i-a dat cu el în cap lu’ tata”, a povestit una dintre cele trei fetiţe ale familiei. Loviturile aplicate cu forţă de fiul vitreg, Iulian Ciurtea, de 23 de ani, l-au trimis direct în lumea viselor pe tatăl agresiv. O ambulanţă sosită de urgenţă la faţa locului a transportat victima la spital în comă de gradul patru, prognosticul medicilor fiind unul rezervat. După primele investigaţii medicale s-a decis transferarea victimei la clinica de neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Timişoara. Iulian Ciurtea a povestit, la audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, de ce s-a ajuns în această situație. “A bătut-o pe mama. Şi în mine a dat. Aseară iar a luat-o la bătaie” şi-a explicat tânărul gestul de o violenţă extremă.

1 COMENTARIU

  1. Daca politia isi facea datoria, am inteles ca a fost chemata inainte de acest incident, si l-ar fi luat macar pentru o noapte sub arest pe tatal vitreg, atunci nu ar fi fost distrusa acum viata tinarului , care nu cred ca a avut intentia sa-l omoare. El si-a aparat mama si surorile, s-a aparat pe sine. Nu mi se pare normal sa stea in inchisoare 15 ani, la fel ca si criminalii, care ucid cu premeditare. Cred , ca oricine s-ar fi aparat, daca sarea cu cutitul cineva la el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.