Bojin îi dă o lovitură sub centură lui Robu, anunțând că taie...

Bojin îi dă o lovitură sub centură lui Robu, anunțând că taie din banii pentru ACS Poli. Vezi reacția primarului

5
DISTRIBUIȚI

Suplimentarea sumei alocate la secţiunea de dezvoltare a judeţului Timiş este una din priorităţile şefului Consiliului Judeţean Timiş, bojin robu 3Titu Bojin, pentru anul 2013.  În acest sens, Bojin a  anunţat că sumele alocate finanţării activităţilor sportive vor fi diminuate. Nici echipa autorităţilor locale ACS Poli nu scapă de această nouă măsură. CJT a finanţat cu 1.3 milioane de lei echipa pentru anul calendaristic 2013. Astfel, astăzi, Bojin a anunţat că în 2013 Poli nu va primi mai mult de 2-3 milioane de lei, bani care vor fi împărțiți în două. Cât despre implicarea autorităţilor locale în finanţarea echipei de fotbal, Bojin a ţinut să precizeze că „de această dată lucrurile se vor face legal pentru ca sponsorizările să nu fie din  nou subiect de anchetă pentru Curtea de Conturi”.  Legat de implicarea în selecţia jucătorilor şi alte chestiuni organizatorice, Bojin a lămurit că „eu nu mă implic în acest tip de chestiuni, îl las pe domnul Robu care este mai activ, eu nu vreau să fiu un Gigi Becali local”.

În replică, Nicolae Robu a declarat că „Poli e o echipă foarte bună, o echipă care a terminat turul ligii neînvinsă, o echipă care este curată dn toate punctele de vedere şi unde tot ce se întâmplă este transparent.


Nu am discutat cu domnul preşedinte Titu Bojin acest subiect. Ar fi greu pentru Poli să îşi continue activitatea la acelaşi nivel sau la unul superior dacă i-am reduce finanţarea. În ceea ce mă priveşte, eu voi propune consiliului local susţinerea în continuare a echipei Poli la fotbal, dar şi a echipei de rugby, baschet, handbal, la acelaşi nivel ca şi anul trecut. Voi propune şi susţinerea celorlalte sporturi”. La înființarea echipei, Nicolae Robu și Titu Bojin au fost alături și în ceea ce privește finanțarea echipei.

 

 

5 COMENTARII

  1. Alo nu ne intereseaza ac recas domnule primar cred ca treaba dv. este alta ati fost votat de majoritatea urbei sa fiti un bun gospodar nu sa fa jucati de a finantatorul unei echipe de la sat pe banii nostrii „ac recas nu e Poli „

  2. taie pe dracu…. arunca si ei tot felul de pastile ca sa distraga atentia de la faptul ca noul spital de copii nu a intrat in bugetul pe acest an, iar campania la care a aderat tot orasul, initiata de Grindeanu, nu pare sa se mai realizeze asa cum ne era promis.

  3. Domnule Robu, ce-ar fi sa dati bani echipei din buzunarul dumneavoastra daca considerati ca ar scadea nivelul acesteia daca i-ar fi reduse sumele alocate?
    Banii aceia ar putea fi investiti in sanatate, spitale in mare parte.
    Bravo domnule presedinte ! Aveti grija ca banii aceia sa ajunga unde intr-adevar este nevoie de ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.