Bomba sexy Bianca Jurcă se apucă de cântat: „Ador muzica romantică şi...

Bomba sexy Bianca Jurcă se apucă de cântat: „Ador muzica romantică şi sensibilă“

2
DISTRIBUIȚI

Bomba sexy Bianca Jurcă s-a apucat de cântat „din dragoste“, prima ei melodie urmând să se lanseze în scurt timp. „Cânt de când mă bianca_jurca_4ştiu, mică fiind înregistram chiar casete cu colinde. Cu toate acestea, până nu demult nu m-am gândit că aş putea face o carieră din asta. Ceea ce m-a stimulat cu adevărat este… iubirea! Iubind o persoană care a existat în viaţa mea, m-am gândit să-mi exprim sentimentele şi cu ajutorul muzicii“, ne-a declarat Bianca. Păşind pe urmele altor fotomodele care au încercat acest drum, timişoreanca susţine că este îndrăgosită de muzica romantică şi sensibilă. „Fiind romantică şi sensibilă, ador în primul rând muzica de acelaşi fel. Artiştii pe care îi voi asculta mereu cu drag sunt Celine Dion, Bryan Adams, Michael Bolton, dar lista nu se opreşte aici! Vibrez şi acum dacă mă gândesc că am fost în public la un concert de-al lui Bryan Adams sau Lenny Kravitz. Acum ceea ce-mi doresc e s-o văd live pe Celine Dion… concert care cu siguranţă va fi de neuitat!“, spune ea.

În ceea ce priveşte momentul lansării primei ei piese, Bianca preferă să-l țină învăluit într-un mister, dar e convinsă că lucrurile vor merge cât se poate de bine.


„Melodia va fi gata în curând, însă lansarea nu depinde numai de mine! De-abia aştept, sunt aşa entuziasmată de tot ce mi se întâmplă! Dacă lucrurile merg bine, în curând mi se va îndeplini încă un vis“. Deşi a avut niscaiva probleme cu unii ziarişti, fotomodelul care visează o carieră muzicală susţine că respectă toate ziarele şi revistele, indiferent de cum îşi câştigă acestea cititorii. „Presa can-can e ca peste tot în lume. Se bazează în primul rând pe oameni şi situaţii în contradictoriu, care uneori se transformă în scandal. Pardon, divertisment. E normal, e o ramură a jurnalismului pe care unii o apreciază şi o caută, iar alţii o judecă şi se feresc de ea. Respect toate ziarele şi revistele, indiferent de cum îşi câştigă cititorii, ce adevăruri sau neadevăruri scriu. Am trecut de o anumită vârstă, iar acum cel mai important este să fiu apreciată de oamenii care chiar contează pentru mine“, spune ea. Atunci când vine vorba de scena muzicală din Timişoara, Bianca crede că oraşul nostru are parte de o sumedenie de talente. „În Timişoara avem talente adevărate, care au confirmat deja la nivel naţional! Ador vocea Dianei Hetea, a Anastasiei Sandu. Să nu vorbim de Fely Donose, pur şi simplu te trec toţi fiorii! La partea masculină i-aş menţiona în primul rând pe Silviu Paşca şi Eli“, spune ea. Deşi Bianca n-a vrut să dezvăluie prea multe despre echipa care este implicată în acest proiect, speranţa ei este ca prima ei piesă să se bucure de succes. „Momentan mergem pe etape: sper din tot sufletul ca prima mea piesă să fie ascultată şi iubită! Bineînţeles că îmi doresc să fac şi colaborări, duete, însă deocamdată sa lăsăm timpul să treaca“, ne-a mărturisit ea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.