Când se mai demolează o bucată din Acvariu

Când se mai demolează o bucată din Acvariu

5
DISTRIBUIȚI

„Partea centrală a Acvariului va fi demolată în cel mult zece zile”, a anunţat, astăzi, edilul şef  Nicolae Robu. Şi, pentru că în robu acvariusfârşit şi-a prezentat raportul de activitate, legat de faptul că totuși construcția de sticlă nu a fost demolată până la 25 decembrie Robu a lămurit că „da, nu am mutat integral Acvariul din ce înseamnă mutarea 90 % e problemă rezolvată.  Dacă nu am mutat acvariul 100%,  uitaţi de clinica de Onocologie.


Asta nu se numără”.  Vă reamintim că muncipalitatea a dat la schimb trei terenuri , în luna decembrie, pentru ca Avariul să fie demolat şi că înainte de Crăciun edilul şef a făcut un adevărat show din scoaterea primului cui din construcția de sticlă.  Astăzi, Robu a mărturisit că deşi demolarea construcției a fost un mare vis pentu el, nu a păstrat cuiul ca trofeu al victoriei.

5 COMENTARII

  1. Un paduche de primar,un gunoi la fel ca tot usl-ul mortilor vostrii de nenorociti ! Ati votat gunoaie,gunoaie veti avea,astia in primavara se sparg in bucati iar din PeNaL nu va mai ramane nici ca*catu’,apoi psd-ul le va da MUxx timisorenilor,cum le-a dat in anii ’90,adica alup in brate fonduri 😉

  2. Bai imbecililor sau imbecilule ca mai degraba esti o singura persoana sub mai multe nume, suferi rau cand vezi ca Robu chiar face nu numai vorbeste. Nea Robule, de ce tot strici mata zilele acestor dobitoci venind mereu cu realizari, astia nu dorm o saptamana fara pastile la fiecare realizare a matale dar cand vii cu 30 deodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.