Cât i-au costat actele de Franţa pe trei egipteni prinşi la vama...

Cât i-au costat actele de Franţa pe trei egipteni prinşi la vama Cenad

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au reuşit descoperirea a trei egipteni care au încercat să părăsească România cu documente falsificate. politia de frontieraAceştia erau într-un Opelul Insignia condus de un  român şi au prezentat la control acte de identitate eliberate de autorităţile din Franţa. Ăoliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cărţile de rezidenţă franceze prezentate de cei trei. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra documentelor de identitate prezentate s-a stabilit că acestea sunt false.


Egiptenii, cu vârste cuprinse între 24 şi 25 ani, au declarat că documentel au fost procurate prin intermediul unei persoane necunoscute, contra sumei de 6000 euro, pe care trebuiau să o platească în Franţa, la destinaţie şi au recurs la această metodă întrucât nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen. Cetăţeanul român a declarat că nu ştia că bărbaţii pe care i-a luat la ocazie au documente de identitate false, el urma să-i ducă până în Ungaria, el mergând la cumpărături acolo.Cei trei egiptenisunt anchetaţi pentru tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

1 COMENTARIU

  1. Este tere greu de acesti Egiptenii pt ca legislatia nu le permite intrarea In FRANTA, ITALIA, GERMANIA, GRECIA ECT…. sa nu uitam ca si noi am fost ca EGIPTENI, R.MOLDOVA dar din fericire am fost acceptati de UNIUNEA EUROPEANA… acesti tineri vor sa mearga la munca pt un trai mai bun, pt o viata mai buna….. si nu merita sa fie aruncati In Inchisoare pt trecere frauduloasa de frontiera… DAR SA NU UITAM CA LEGEA ESTE DOAR UN CADRU LEGAL PT PERSOANELE CARE AU FACUT INFRACTIUNI SI INCEARCA SA PARASEASCA TARA FRAUDULOS… AMEV POLITISTI DE FRONTIERA CARE ISi FAC DATORIA SI NU POT FI CUMPARATI….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.