Cum le-au stricat polițiștii „afacerea” hoților de lemne

Cum le-au stricat polițiștii „afacerea” hoților de lemne

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș au mers ieri pe urma hoților de lemne. Astfel, în urma controalelor, mai multe persoane s-au ales cu amenzi și afacerile_ilegale_cu_lemne_creaza_prejudicii_statuluidosare penale. În jurul orei 18.30, oamenii legii din Pietroasa şi Tomeşti l-au prins pe Daniel B., de 24 de ani, din Pietroasa, în timp ce acesta transporta doi metri cubi de lemne de foc, pentru care nu avea aviz de însoțire.


În aceeași zi au fost prinși și Dorin R., de 27 de ani şi Cosmin R., de 24 de ani, ambii din Deta, în timp ce tăiau lemne, fără aviz, de pe terenul Primăriei Deta. Până la apariția polițiștilor, cei doi au reușit să taie un metru cub de lemne. În urma controalelor a fost prins și Nelu T., de 44 ani, din Ohaba Lungă, care a tăiat ilegal 10 arbori din locul numit Dealul Toplii. Costel T., de 49 de ani, din Făget, a fost prins cu cinci arbori tăiați ilegal. În timp ce tăia lemne ilegal a fost prins și Dumitru S., de 52 de ani, din comuna Bara. Acesta a reușit să taie aproximativ doi metri cubi de material lemnos. Azi noapte, polițiștii din Făget l-au depistat și pe Zeno J., de 30 de ani, din acelaşi oraş, în timp ce transporta cu un autovehicul un metru cub de lemne, pentru care nu avea acte.  Persoanele prinse la furat de lemne au fost amendate, fiind cercetate penal, iar toate lemne tăiate ilegal au fost confiscate. Polițiștii anunță că astfel de controale vor avea loc și în perioada următoare.

 

2 COMENTARII

  1. …sint sute de mii de metri cubi de lemne furate in ultimele doua deceni pe care nu o sa le mai aduca nimeni inapoi,furate de inapoiati care au dezvoltata numai dorinta de imbogatire cu orice pret….asa ca cei citiva metri cubi recuperati numai inseamna nimic daca actiunile de acest gen se opresc aici………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.