Ce se mai cumpără în blocurile din Timișoara: Internet de la vecini!

Ce se mai cumpără în blocurile din Timișoara: Internet de la vecini!

1
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Timişoara vrea să o scutească pe prietena sa să plătească un abonament întreg la Internet şi a lipit un anunţ în faţa cumparnetblocului în care le cere ajutorul vecinilor să îi dea şi lui parola de la router. „Cumpăr Net”, aşa sună un anunţ lipit în faţa blocului I1 din Calea Circumvalaţiunii. Dacă este sunat, băiatul îi explică interlocutorului că este doar artizanul anunțului inedit. „Netul o să fie pentru prietena mea, ea stă în apartamentul de pe Calea Circumvalaţiunii, eu doar am făcut anunţul”, ne-a informat băiatul.


Tânărul din Timişoara ne-a povestit că a luat decizia de a le cere vecinilor să îi dea parola la Internet pentru că prietena sa este în ultimul an la facultate şi are multe proiecte de făcut, mai ales că în această perioadă este sesiune. „Nu mai pot să îmi fac un abonament nou pentru că o să mai stau în acest apartament doar o jumătate de an, iar abonamentul se face pe minim un an. Trebuie să ştii că nu fac mişto cu nimeni, sunt o tipă serioasă”, ne-a scris, ulterior, într-un SMS iubita băiatului. Fata are nu mai puţin de unsprezece vecini care au routere wireless şi speră ca unul dintre aceştia să accepte oferta propusă.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Nu vad care e stirea in fapt…si la mine in bloc se practica aceeasi treaba cu router-ul lasat liber ca sa poata avea acces la internet si altii….
    Pacat ca nu sta domnisoara prin C.sagului ca nu mai aveaa nevoie de nici un anunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.