Ciuhandu a rămas primar la Poliția Locală Timișoara

Ciuhandu a rămas primar la Poliția Locală Timișoara

5
DISTRIBUIȚI

Deşi nu a mai intrat în cursa pentru un nou mandat de primar şi a rămas într-un con de umbră după ce a fost schimbat de la şefia normal_IMG_0111PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu a rămas în inimile Poliţiei Locale din Timişoara.


Pe site-ul instituţiei, galeria foto e plină de poze cu fostul primar. Deși actualul primar Nicolae Robu și-a început furtunos mandatul cu lupta împotriva cerșetorilor, nicio fotografie cu el nu se regăsește pe pagina oficială de Internet a instituției care ține de Primăria Timișoara.  Cei care se ocupă de site-ul Prefecturii Timiș au fost mai prompți, schimbând fotografiile cu Mircea Băcală, e adevărat, nu cu mult timp în urmă.

Foto: polcomtim.ro

5 COMENTARII

  1. Avem trecut,avem prezent si sigur vom avea si viitor!Un popor civilizat le respecta pe toate asa cum viata le deruleaza!Dar suntem noi civilizati ?

  2. Timisoara are un trecut f.prost, nu pentru ca timp de 16 ani guvernul nu a sprijinit dezvoltarea locala, ci pt. ca fostul primar Ciuhandu a fost duplicitar si sa complacut in situatie. A plecat, a plecat putred de bogat . Se spune ca este cel mai bogat, fost primar, din tara .

  3. poate ca ai dreptate, lucian, dar e penibil sa te apuci sa stergi de pe un site niste poze numa pt ca s-a schimbat puterea. de ce nu face si presa asta? sa stergem tot din urma zic. sau poate unii din presa nu stiu ce sa scrie din birou de la caldurica si d-aia cauta subiecte de 3 lei. stiti vorba aia: la munca, fratilor, fie ca sunteti politisti, prelucratori prin aschiere sau ziaristi!

  4. Pe linga casa de la Garana , unii spun ca are ditamai casoiu in centrul Bruxelless-ului , cadou de la tiganii care i-a facut centrali in Timisoara ! Oare asa sa fie ? Surse , spun ca de altfel primarul este destul de des vazut in capitala europei si chiar cunoscut .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.