Condamnatul Dorel Demea este, de astăzi, consilier judeţean din partea PP-DD

Condamnatul Dorel Demea este, de astăzi, consilier judeţean din partea PP-DD

4
DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Sânandreiului, Dorel Demea, exclus din PD-L şi candidat din parteaPP-DD, este de astăzi, consilier judeţean după ce şeful dorel demea cjtorganizaţiei, Adrian Diaconu, a fost ales deputat. Demea a fost condamnat definitiv, în octombrie 2011, de Curtea de Apel Timişoara la un an de închisoare cu suspendare, având un termen de încercare de trei ani. Acesta a fost acuzat de procurori de abuz în serviciu, fiind acuzat  de împroprietărirea ilegală a unei a persoane cu două parcele de teren din comuna Sânandrei în suprafaţă totală de peste 4400 de metri pătraţi.


Demea va face parte din comisia de administraţie publică.

Cât a fost primar, Demea s-a remarcat printr-o serie de ilegalităţi comise pentru a-l favoriza pe omul de afaceri Nicolae Mann care a primit  importante suprafeţe de teren în urma unor schimburi dubioase sau subevaluări cu cântec. Cea mai mare operaţiune cu pământuri a fost cea de mutare a terenurilor din tot judeţul la Sânandrei pentru Mann, care vroia să-i „captureze” pe cei de la Mercedes. Pedelist la vremea respectivă, Demea a recunoscut că este „”omul lui Mann, că doar nu o să fiu al ciobanilor”.

De asemenea, din partea PSD, în locul lui Cătălin Tiuch a fost instalată ca şi consilier judeţean Radu Marina Rodica, care va face parte din comisia economică a CJT.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.