Cornel Sămărtinean, noul șef al PD-L Timișoara

Cornel Sămărtinean, noul șef al PD-L Timișoara

4
DISTRIBUIȚI

După ce a ajuns deputat de Timişoara prin procesul de redistribuire, pedelistul Cornel Sămărtiean a primit o nouă funcţie în cadrul press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0006PD-L Timişoara. Astăzi, la şedinţa Biroului Permanent Judeţean, Sămărtinean a fost ales în funcţia de preşedinte interimar al oragnizaţiei municipale. Deputatul i-a luat astfel locul consilierului judeţean Alain Rus, care a fost demis de la conducerea PD-L Timişoara în vară. Rus fusese și el instaurat ca înlocuitor al unui demis, Ovidiu Ciuhandu, care și-a pierdut funcția după dezastrul de la alegerile locale, când Gheorghe Nodiţi, canidatul PD-L la primărie, a luat mai puţine voturi decât candidatul PP-DD, Ilie Bertea.  Întrebat ce planuri are în noua funcţie Sămărtinean a declarat că are multe, dar va ieşi în faţa presei cu proiecte concrete abia după ce acestea vor fi aprobate de președintele PD-L Timiș, Constantin Ostaficiuc, care a cerut ca lumea să se pună pe treabă.


Până atunci,  Sămărtinean şi-a etalat talentele alături de deputatul Alin Popoviciu, la conferinţa de presă în care au criticat eșecurile USL Timiş. Dacă Alin Popoviciu s-a ocupat de discursuri, Sămărtinean s-a jucat de-a profesorul de geografie, indicând cu un băţ pe o plasmă ce s-a promis şi ce nu s-a realizat.

Reamintim că PRESSALERT.RO a dezvăluit, în exclusivitate, că Alain Rus era incompatibil ca și consilier județean. Tot PRESSALERT.RO  a arătat ilegalitățile în care a fost implicat Cornel Sămărtinean cât a fost șef la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

4 COMENTARII

  1. Crede ca functia il va scapa de abuzurile facute? Am folosit un cuvint politicos , pentru tot ce a facut, dar vin fostii lui colegi si subordonati sa comenteze, ca ei nu il iarta!

  2. UUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    da’ di ce no eshit shefu la pidele domn Popoviciu ca ieste si dishtept si o sa agiunga dupe domnu basescu Presedintele tarii. asha sa shtitz.
    Treiasca DOMNU PRIESEDINTE POPOVINCIU DE LA SANICOLAU.

  3. doamne ajuta! nu credeam ca vom mai scapa vreodata de partidul asta de borfasi. acum cu samartinean la conducere e ca si rezolvata. oricum postul va ramine vacant in citeve luni fiindca samartinean va cistiga alegerile la popa sapca timisoara – aripa tinara, si va avea si secretara……

  4. Cand o sa scapam de prostul asta care-si da aere de domn!!!Doamne nu vina ziua sa treaca pragul puscariei Popa Sapca!?!O sa fie penetrat cu indicatorul de geografie,sistematic,o sa fie violat numai in lenjerie Charme by Gittanos,vine ziua chilotare sa platesti tampenile de la aeroport!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.