Cum îşi teroriza victimele interlopul achitat Sergiu Burkaş ca să-i dea bani

Cum îşi teroriza victimele interlopul achitat Sergiu Burkaş ca să-i dea bani

22
DISTRIBUIȚI

Interlopul timișorean Sergiu Cosmin Burkaș este principalul suspect al polițiștilor în cazul crimei din localitatea Sinersig, unde joi a sergiuburkas-245x300fost găsit asasinat cu mai multe lovituri de cuţit Cristian Ursulescu. Burkaș a dispărut de la domiciliu și este căutat de polițiști. Membru marcant al grupării de crimă organizată a lui Lucian Torj, interlopul a fost achitat de Tribunalul Timiș de acuzațiile de aderare la un grup infracțional organizat, șantaj și complicitate la trafic de persoane în dosarul instrumentat de DIICOT. Asta în timp ce ceilalți care au fost acuzați că au comis infracțiuni alături de el au primit ani grei de închisoare.

Procurorii l-au acuzat de faptul că „la fiecare incident violent sau de intimidare acesta era prezent, implicându-se în mod efectiv la şantajarea victimelor în scopul dobândirii de avantaje financiare sau de bunuri. Din studiul materialului probator administrat rezultă că implicarea acestui inculpat la comiterea de infracţiuni grave s-a făcut în timp, în mod succesiv şi nu izolat”. Interceptările telefonice din dosar dovedesc modul în care acesta acţiona pentru a face rost de bani.

Discuţie din 12.01.2009 ora 6,48

Burkaş Sergiu: L-am bătut pe ăla!

Şeclăman Dumitru : Da?

Burkaş Sergiu: Puţin aşa.


Mi-a dat foc!

Şeclăman Dumitru : N-a vrut să înţeleagă sau..?

Burkaş Sergiu: Ba a vrut să înţeleagă dar nu prea a priceput că trebuia să se grăbească un pic, ştii? Şi mă ţine ca pe fraier în p.. să aştept. Ţi rămâneca să mai deie. Zice pe cinşpe. Ştii?

Şeclăman Dumitru : Am înţeles, Sergiu. Ne auzim mâine, ă?

Burkaş Sergiu: Da,da. N-am mai dat că după aia ajung neplăceri şi în partea ailaltă dacă le spunem, zice că ne-am luat noi mai mult sau de ăsta , ştii?

Şeclăman Dumitru : Îhî.

Într-o altă discuţie, din 25.09.2008 ora 19,54, Sergiu Burkaş a „negociat” cu unul dintre datornici

Răzvan: O secund[!

Burkaş Sergiu: Alo!

Răzvan:  Da!

Burkaş Sergiu: Na, Răzvane, zii unde ne vedem.

Răzvan: Măi, Sergiu, eu sînt cu nişte oameni, luăm marfă de la Lovrin.

Burkaş Sergiu: Aşa…

Răzvan: Eu nu mă feresc de tine. Pentru ce mă feresc eu de tine?..Păi dacă eu am făcut plata…

Burkaş Sergiu: Bun, unde ne vedem? Răzvane, că încep să-mi pierd răbdarea cu chestiile astea şi după aia dacă trebe să te caut pe tine acasă , n-o să fie bine.

Răzvan: Tu să mă cauţi pe mine acasă? De ce să mă cauţi? Că am făcut plata? Atunci anulezi plata.

Burkaş Sergiu: Bă, de ce îţi faci impresia că eu sunt vreun papagal de al tău? Îţi faci impresia că după un an de zile o să aştept să-mi dai câte opt milioane pe lună? Tu eşti nebun?

Răzvan: Deci eu ţie…

Burkaş Sergiu: Deci tu fă rost de banişi să-mi dau banii toţi grămadă că eu lucrez cu bani.

Răzvan:Deci eu ţie…

Burkaş: Deci tu fă rost de bani şi să-mi dau banii toţi grămadă că altfel o să avem foarte mari probleme noi doi,bine?Deci fii tu foarte atent la ce vorbeşti cu mine!

Nici aceste discuţii, nici declaraţiile martorilor sub acoperire, nici agenda în care Sergiu Burkaş avea notat „de recuperat” cu nume şi numere de telefon, nu au avut nici o valoare pentru judecătorul care a considerat că nu sunt probe în cazul celui suspectat acum de omor.

 

22 COMENTARII

  1. cred ca ar trebui lefuri mai mari pentru judecatori,sa fie mai stimulati sa si faca treaba mai bine,oricat sa le dai si tot nu le ajungeeeeeeeeeeeee…………………

  2. Daca acesta a savarsit crima,..atunci judecatorul care i-a dat drumul trebuie facut responsabil…probabil ca l-au scos nevinovat pentru ca a colborat cu organele de cercetare insa trebuia supravegheat in continuare.
    Dc ne luam dupa discutii ,..trebuia cert sa fie la puscarie. Un cetatean oarecare dc fura o paine este foarte repede bagat la parnaie ,..culmea ,procesul merge foarte repede,

  3. De ce nu se intoarce nimeni cu plangere penala impotriva acelui judecator ?De ce nu raspunde acest incompetent de judecator pentru deciziile pe care le ia?Pai in felul asta putem pune judecator orice retardat,ca oricum nu are discernamant si nu raspunde pentru ce face.Despre ce vorbim aici???

  4. Burcas la taiat si pe martorul din dosaru lor si procororu diicot ia cerut arestarea iar presedintele Flavius ionescu nici nu a bagat in seama,trebuia direct sal aresteze.Dar find omul lui Sorin Matei nu a putut sal aresteze.se stia de la inceput ca Burcas va fi achitat si ceilanti vor lua pedepse mari ca fraieri si Burcas smecheru achitat,d asta o facut si crima.Daca il aresta cand la taiat pe martor domnul presedinte sigur numai apuca sal omoare pe saracu copil

  5. nu trebuie lefuri mai mari ca si asa le au dar vor tot mai multi bistari…un judecator cu experienta are peste 5000 lei pe luna. si ce face? ia spaga de la gunoaiele astea si le lasa pe strazi. nu frate pedepse aspre ptr judecatori… lasa unu din asta in libertate la inchisoare cu judecatorul plus copiii, in eventualitatea in care are, sa nu aiba drept de practica in justitie si in nicio functie publica. sa vezi atunci dc mai vor sa fie jedecatori sau dc judeca stramb

  6. Niste inconstienti si nenorociti acesti judecatori cre i-a lasat liberi, sa omoare oameni pe srada!
    Ma intreb, acel judecator are vreo remuscare?
    Acei bani, sau cu ce o fi fost mituit, il satisfac? A meritat dl judecator?

  7. salariul de judecator depaseste mai copii suma pe care o vehiculati …psi pensia e mai mare…dar nu asta conteaza ei sunt inamovibili..adica nu raspund pentru decizia luata.
    Sper sa nu ajung vreodata in situatia de a fi judecat ,..insa dc mi s-ar face o nedreptate nu as muri pana nu as plati acesata nedreptate…..

  8. in dosarul ala , al asa zisului clan torj sint multe neclaritati si acolo uni dintre ei siau luat condamnari mari degeaba pe inbirligaturi … si dorinta unor cadre de asi face cariera … vi se pare corect ca acel judecator care a dat pedepse asa de mari unor persoane nevinovate de acuzatia pentru care au fost condamnati sa nu fie tras la raspundere ? DE CE SA NU FIE SI JUDECATORUL CONDAMNAT PENTRU LIPSIRE DE LIBERTATE … SI TOTI CEI CARE AU FABRICAT ABUZIV CAZUL SACALIS DIN ACEL DOSAR … VI SE PARE CORECT SA FACI MULTI ANI DE PUSCARIE PE INBIRLIGATURI ? CE POTI SA MAI FACI CIND VEZI CA ADUCI PROBE SI NU ESTI LUAT IN CONSIDERARE … FACI PUSCARIE LA COMANDA PINA O IEI RAZDA SI NEBUNESTI . LEGEA APLICATA INCORECT SI ABUZIV TE TRANSFORMA INTRUN OM FOARTE RAU PENTRU CA VEZI CA ESTI NEDREPTATIT SI ATUNCI AI TENDINTA DE ATI FACE DREPTATE SINGUR … EU SPUN ASTA IN CALITATE DE PSIHOLOG FARA NICI UN INTERES PERSONAL

  9. Pina cind judecatorii cei mai corupti din Timisoara, se stiu ei, ii cunosc si altii, au relatat si ziarele, nu sint dati afara si sint lasati mai departe sa-si faca bani, sint deja santajabili, nu se schimba nimic in Timis! Sa-i vedeti cum umbla pe intuneric pe la notari, se duc agitati sa-si primeasca plasele pline, departe de tribunal, sint agitati ca sint urmariti, etc. Va dau citeva initiale de judecatori corupti: L.D., Z.H., D. J.,C.S. Dar cine sa faca curatenie? Nici nu mai fac audiente, d-nii procurori si judecatori! Grefierele manipuleaza dosarele, avocatii le mituiesc, dosarele ajung intotdeauna unde trebuie sa ajunga! Procurorii sint sub orice critica! Cei mai multi,nu toti! Singurul lucru care iti mai ramine, asa cum spune sin PEGAS DE MH, este probabil sa-ti faci dreptate singur.

  10. @angie, nu-mi dau seama cine este, momentan! Dar, banuiesc ca si asta este o sarlatana! Toti au avut probleme, lucreaza cu interlopii, cu camatarii, cu avocatii, si nenorocesc oamenii! Acum mai am una: Gabriela D. Partile adverse, stiu ca au cistigat, inainte de a da ea verdictul! Se fura taxele platite de justitiabili, si nimeni nu face nimic. Platesti taxe enorme, pe care si le impart intre ei avocatii, grefierii,si banuiesc ca si judecatorii! Nu lucreaza singuri, pentru ca si cei de la primarie sint implicati. Lucreaza mina in mina si cu executorii judecatoresti. Ar trebui sa ne adunam toti, care am dat de gunoaiele corupte, si sa facem plingere penala comuna impotriva judecatoriei,tribunalului , procuraturii Timis.

  11. gunoiu asta probabil mai nenoroceste alti oameni… iar judecatorul cinstit din justitia cinstita a jegosului de basescu isi rotunjeste veniturile… daca avem judecatori fricosi mearga in pizddda mamii lor la sapa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.