Cum se obţin ajutoarele de la UE

Cum se obţin ajutoarele de la UE

0
DISTRIBUIȚI

Se reia distribuţia ajutoarelor alimentare care provin din structuri de intervenţie comunitare, destinate persoanelor din categorii
ajutoare uedefavorizate, anunţă Primăria Timişoara. Din păcate, timişorenii nu vor beneficia încă şi de  ulei de floarea soarelui şi făină, pentru că produsele respective nu se găsesc în stoc. În schimb, pentru cei care peste 19.000 de timişoreni, cazuri sociale, pensionari şi persoane cu handicap sunt disponibile mălai, mazăre, paste făinoase, bulion, roşii în bulion, zahăr, biscuiţi, orez, fasole boabe.


Alimentele pot  fi ridicate de la depozitul municipal, situat pe str. Circumvalaţiunii nr. 8 – 10, după următorul program : luni 8 – 14.30, marţi 8 – 17.30, miercuri 8 – 14.30, joi 8- 16.30 şi vineri de la 8-13. Pentru a face dovada că se încadrează în aceste categorii, oamenii trebuie să aibă asupra lor mai multe acte.

Astfel, pentru şomeri, sunt necesare buletinul sau cartea de identitate (copie şi original), carnetul de şomer vizat la zi (copie şi original pentru şomerii indemnizaţi) sau adeverinţă prin care se atestă calitatea de şomer aflat în baza dedate a Agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă pentru şomerii înregistraţi, care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj. Persoanele cu handicap trebuie să aibă cu ele  buletinul sau cartea de identitate  (copie şi original), certificatul de încadrare în grad de handicap grav şi accentuat, valabil la data riidicării produselor (copie şi original), iar  pensionari şi persoanele beneficiare de legi speciale buletinul sau cartea de identitate (copie şi original), cuponul de pensie din luna curentă sau luna anterioară (copie şi original).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.