Cum vrea un deputat PD-L să-i dovedească pe USL-işti prin metoda copy-paste

Cum vrea un deputat PD-L să-i dovedească pe USL-işti prin metoda copy-paste

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PDL de Hunedoara Mircia Muntean susţine că a depus 60 de amendamente la proiectul de buget pe anul 2013, copiate din cele mircia munteandepuse de parlamentarii USL anul trecut, ca să arate că aceştia sunt „mincinoşi”. „Am depus 60 de amendamente la proiectul de buget copiate din cele depuse anul trecut de USL, ca să arat că-s mincinoşi.


Când întocmeau guvernele Boc sau Ungureanu bugetul, atunci cei din USL au depus o mulţime de amendamente ca să arate că se interesează de soarta oamenilor. Acum, noi am luat acele amendamente şi le-am depus. Sunt curios să văd cum va trata Guvernul Ponta aceste amendamente, ţinând cont că anul trecut membrii Guvernului susţineau că se pot găsi resurse pentru ele”, a declarat, luni, Mircia Muntean, singurul parlamentar PDL de Hunedoara. El a menţionat că amendamentele depuse de el la Comisia de buget se referă la finanţarea reparaţiilor de drumuri din comune, la renovarea de biserici şi şcoli din sate.

Foto: cronicavj.ro

1 COMENTARIU

  1. Amendamentele smecherului asta vor avea soarta amendamentelor PSD si PNL din 2011… cum, de altfel, este normal in politica romaneasca (si nu numai)….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.