Cuplu reținut de „Crima Organizată” pentru că punea minori să fure. Află...

Cuplu reținut de „Crima Organizată” pentru că punea minori să fure. Află cum acționau la mall VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurori din cadrul DIICOT au reținut astăzi un bărbat de 22 de ani și o femeie de 36 de ani, suspectați suspecta copii hotică exploatau minori. Victimele celor doi erau un băiat și o fată, de 13 și, respectiv, 15 ani.


Anchetatorii au stabilit că tinerii proveneau din familii dezorganizate. Schema celor doi adulți era simplă. Mergeau cu copiii în magazine, în special la mall, și furau doar haine foarte scumpe. Adulții scoteau alarmele de pe haine, cu dispozitive speciale, apoi le puneau în pungi, care erau scoase din  magazin de cei doi copii. Aceștia erau răsplătiți cu bani de nimic pentru serviciile lor. Astăzi, copiii au fost prinși în flagrant. Polițiștii fac percheziții la locuințele bărbatului și a femeii.

UPDATE 1 Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au fost audiaţi la sediul DIICOT. Aceştia nu au recunoscut faptul că i-ar fi trimis pe copii să fure şi că i-ar fi coordonat, acceptând doar că au fost la mall în anumite momente. Asta în ciuda imaginilor care dovedesc cum acţionau aceştia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.