Decizia Tribunalului Timiș în cazul bărbatului care a șpăguit un polițist

Decizia Tribunalului Timiș în cazul bărbatului care a șpăguit un polițist

4
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, cererea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului prins, ieri, în flagrant de DGA în sediul suspect dare de mita fagetPoliției din Făget. Stănilă Ion Sorin a fost pus sub acuzare pentru că „în cursul lunii decembrie 2012, inculpatul i-a oferit unui agent din cadrul Poliţiei Oraşului Făget, suma de 1.000 euro (în două tranşe de câte 500 euro), iar în data de 09.01.2013, i-a şi remis aceluiaşi denunţător suma de 4.500 lei pentru soluţionarea favorabilă a unui dosar penal aflat în lucru la lucrătorul de poliţie şi întocmit pe numele inculpatului pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier şi a unei infracţiuni de distrugere din culpă, în sensul de a reţine comiterea infracţiunii de distrugere de către soţia sa şi în acest mod repararea pagubei să fie făcută de către asigurătorul de răspundere civilă auto”.


După audierile de la instanţă, unde bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia, judecătorul a decis cercetarea acestuia în stare de libertate, dar având interdicţia de a părăsi ţara.

4 COMENTARII

 1. ce tare decizie a avut judecatorul! o fi luat judecatorul acum 1000 de euro? daca o sa vedem o pedeapsa cu suspendare sigur a luat judecatorul cei 1000 de euro!

 2. Felicitari domnule judecator!
  Frumos ati invatat sa impartiti dreptatea.
  De fapt, sunteti inamovibil si nu puteti fi sanctionat sub nici o forma pentru simulacrul de justitie care ati infaptuit-o azi.
  Daca apuca politistul sa ia spaga, era arestat instant. Nu ca nu ar fi meritat acest lucru.
  Dar civilul de ce are parte de tratament preferential.
  Huooooo Daniletilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Stima Domnul Judecator… ati facut un mare bine dar din pacate sunt si oameni fara caracter care doresc din suflet sa mergem cu toti la puscarie…….. daca lati fi arestat, erati tot mai rau acuzat daca nu la fel sunteti acuzat de niste HANDICAPATII CA TIKATAKA, FANE, OBSERVATOR… SUNTETI NISTE FRUSTRATI…!!!!!! Nu merita sa fie arestat, pentru ca acel Polițist la determinat sa bage mana In buzunar pentru o mica atentie iar mai apoi a renunțat numai sa arate el cat de corect… ATENTIE DGA SPUNE UN GORJAN……. DACA ERA USA DE BISERICA ASA CUM VREA SA NE ARATE ACEST MILITIAN, ACEL AMARAT DE OM NU AR FI INCERCAT SA- L MANJEASCA…..!!!!! AR TREBUI CA CEL CARE A INCERCAT SA DEA MITA SA FIE INTEROGAT DE DGA, CE LA DETERMINAT SA MITUIASCA. STIA CA ACEL POLITIST Ii PLACE SA INTINDA LABUTA… S-AU A FOST DETERMINAT DE CATRE POLITIST????????? BRAVO DOMNULE JUDECATOR MERITATI TOT RESPECTUL PT ATITUDINEA LUATA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.