Decizie surpriză a Curţii de Apel Timişoara în dosarul de crimă organizată...

Decizie surpriză a Curţii de Apel Timişoara în dosarul de crimă organizată al grupării Torj

8
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat, astăzi, în apelul declarat de DIICOT şi inculpaţi în dosarul în care au fost trimişi în judecată cei 15 lucian torj 4 pmembrii ai grupării conduse de Lucian Torj. Aceştia au fost acuzaţi că au constituit una dintre cele mai puternice grupări mafiote din Timiş, specializată în şantaj prin folosirea violenţei, proxenetism şi înşelăciune.


În primă instanţă, Lucian Torj a fost achitat de toate infracţiunile grave de care era acuzat, fiind condamnat doar pentru o înşelăciune cu un cal.   casare cu  retrimitere spre rejudecare. Sergiu Burkaş, principalul suspect în cazul crimei de la Sinersig, a fost achitat de toate acuzaţiile, în timp ce toţi ceilalţi membrii ai grupării au primit pedepse extrem de dure. După ce a amânat pronunţarea până astăzi, Curtea de Apel Timişoara a decis casarea sentinţei Tribunalului Timiş şi retrimiterea dosarului spre rejudecare la prima instanţă.

8 COMENTARII

  1. Daca s-a trimis spre rejudecare e sau eroare de citare la fond sau nu a fost respectat dreptul la aparare sau e ceva nul in ceea ce priveste procedura. Pe romaneste, s-a judecat cu fundul.

  2. Bravo…. Magistratilor de la curtea de apel care au luat aceasta decizie, prin asta se vede adevarata experienata juridica a completului de judecata, deoarece se stia clar ca acest dosar a fost fabricat gresit de la inceput si e plin de erori judiciare, dar nimeni na avut curajul sau experienta necesara sa le repare….acum se vede clar ca acest complet de judecata a studiat amanuntit dosarul. Prima sentinta a fost una incorecta, deoarece unele persoane din dosar erau condamnate la ani grei de inchisoare pentru niste acuzatii nefondate si neprobate, interpretate gresit de organele de ancheta in faza de cercetare penala.

  3. Procurorul catre politistul de cercetare penala:ba faci cum zic eu,ai valea seaca cu dosarul!!!am inteles,sa traiti!!!Deci asta este urmarea acestei mascarade ieftine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.