Declaraţie surprinzătoare a primarului Robu legată de festivalul de jazz de la...

Declaraţie surprinzătoare a primarului Robu legată de festivalul de jazz de la Gărâna

5
DISTRIBUIȚI

După ce a tăiat finanţarea de la bugetul local pentru Festivalul de Jazz de la Gărâna, astăzi, edilul şef Nicolae Robu a ţinut să dea asigurări nicolae robu chitara 1că el este un mare fan al evenimentului. „Eu cred că am fost clar de la bun început.  Îl apreciez şi m-aş bucura ca el să aibă loc în continuare.


Nu pot însă să aloc fonduri pentru el, pentru că obligaţia mea este să asigur municipiului Timişoara, în Timişoara, o agendă culturală cât mai bogată în niciun caz nu am tăiat din banii alocaţi pentru cultură, ci dimpotrivă vor fi mai mulţi bani pentru cultură decât până acum şi suma pe care o vom aloca pentru acest festival va fi mai mare decât cea pe care am alocat-o pentru festivalul de la Gărâna”, a promis Robu. Conform hotărârii de consiliu local, municipalitatea contribuia la finanţarea festivalului cu suma de 100.000 de lei. Încă de anul trecut, edilul şef a făcut mare tam-tam pe tema banilor pentru Gărâna, refuzând să plătească în primă fază, pentru ca mai apoi să achite contribuţia aprobată de administrația Ciuhandu. Cât despre noul festival, proiectul rămâne la stadiul de idee enunţată de edilul sef, în condiţiile în care nu au fost precizate detalii precum data la care va avea loc, costurile, locaţia sau durata evenimentului.

 

5 COMENTARII

  1. Și eu sunt de acord cu Robu. În definitiv e greu să nu fie cineva dacă omul dă chiar mai mulți bani pt. jazz dar nu-i dă la Gărâna ci îi dă Timişoarei. Cărui timişorean nu-i convine să avem un mare festival de jazz aici în Timişoara cum vrea Robu? Eu unul n-am chef să mă deplasez la Gărâna ca să asist la festival dar în Timişoara aş merge bucuros seară de seară şi dacă aş fi în concediu şi dacă n-aş fi. Şi câţi ca mine. Păstraţi-vă decizia domnule Robu că-i bună, am văzut la mine la servici că toată lumea e de partea dv. Toţi vrem ca Timişoara să fie capitală culturală europeană şi nu Gărâna. Festivalul de la Gărâna să-l finanţeze cărăşenii.

  2. Robu va aduce doi, trei lautari cu pretentii de muzicieni din Timisoara si va spune ca asta e festivalul de jazz organizat de municipalitate. Penibil!

  3. Johnny: ai merge? atunci de ce n-ai facut-o in toti anii in care s-a tinut festivalul de la timisoara cu nume enorme ale jazzului mondial, cind salile au fost pe jumatate goale? acum te-ai inghesui?…ipocritule! mi-e sila de atita ipocrizie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.