Destituirea lui Georgică Cornu din funcția de președinte, solicitată Consiliului Director al...

Destituirea lui Georgică Cornu din funcția de președinte, solicitată Consiliului Director al Camerei de Comerţ Timiş

7
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Gheorghe Bradea, cel care i-a cerut demisia de onoare lui Georgică Cornu din funcția de președinte al Camerei de Comerț, CORNU02Industrie și Agricultură Timișoara într-un interviu acordat PRESSALERT.ro, își continuă demersurile pentru a-l înlătura pe „regele asfaltului din Banat” . A trimis o sesizare preşedintelui Consiliului Director al CCIAT prin care solicită „o analiză referitoare la compatibilitatea d-lui Georgică Cornu cu funcţia de preşedinte al CCIAT.


Consider că nu putem face diferenţa între Georgică Cornu – omul de afaceri şi Georgicî COrnu – Preşedintele CCIAT, întrucât a obţinut această funcţie tocmai pe considerentul că este om de afaceri şi afacerile pe care le are îl reprezintă”.

Bradea susţine că la ora actuală „în mediul de afaceri imaginea d-lui Georgică Cornu este asociată cu cuvântul „insolvenţă” şi „prejudiciu”, prejudicii economice grave cauzate numeroşilor oameni de afaceri şi afacerilor din România şi nu cu „dezvoltare competitivă şi durabilă”.  În finalul sesizării „pentru comportament neadecvat, încălcarea principiilor etice şi morale şi mai  ales pentru gravele prejudicii cauzate mediului de afaceri”, Bradea a solicitat destituirea lui Georgică Cornu din funcţia de preşedinte al CCIAT.

7 COMENTARII

  1. eu sunt pupincuristul nr 1 la bucile lui Cornu care am umblat sa string semnaturi cu tabelul in brate 2 saptamini de sustinere a sefului meu nea Georgica pe la toate firmele din oras.dar a meritat ca lam furat de lam rupt miam facut vila mare si miam cumparat si 2 camioane si un excavator deci a meritat pupatul in cur.

  2. ar fi nemaipomenit sa analizati si situatia din interiorul CCIAT, deoarece nu domnul CORNU conduce CCIAT-ul, ci finuta lui draga Florica CHIRITA. Aceasta asa zisa doamna a reusit in mai putin de 2 luni sa distruga cel putin 3 activitati profitabile din cadrul CCIAT, a reusit sa distruga o echipa de oameni profesionisti, a folosit banii CCIAT in interesul propriu favorizand diverse firme cu care are relatii de prietenie cu administratorii sau chiar este actionara sau asociata, in castigarea unor licitatii pentru cheltuirea banilor europeni. De asemenea veniturile salariale ale doamnei precum si ale dragilor sai finuti si angajati care o pupa zilnic in fund sunt impresionante in timp ce alti angajati care muncesc mult mai mult si au sustinut ani de zile CCIAT-ul nu pot supravietui de la un salar la altul sau chiar au fost dati afara fara nici un motiv.
    Va propun sa incercati o analiza a acestei doamne, a finilor ei din cadrul CCIAT, a contractelor incheiate intre CCIAT cu diverse firme apartinand familiei CORNU, finilor, prietenilor.
    Situatia CCIAT este una dezastruoasa in momentul de fata si asta se datoreaza fururilor produse de CORNU, CHIRITA etc.

  3. si pe mine m-o dat afara Cornu.Eu munceam(furam) cel mai mult si acum fac mai multi bani pentru ca am luat proiectele CCIAT si le-am pus pe firma mea.dati-l afara pe Corne sa vin inapoi.

  4. Tu de unde stii toate astea ? Ai frustrari ? Ai fost dat la o parte de la ciolan si te-ai suparat pe ei ? Pana acum ai pupat aceleasi funduri . Pun pariu !! evz.ro/georgica-cornu-in-cardasie-cu-angajatii

  5. NSIMTITUL EU AM LUCRAT LA FIRMA LUI SI AM PLECAT DIN CAUZA CA NU NE PLATEA ISI BATEA JOC DE OAMENI NE TINEA 13 ORE SI 16 ORE LUCRAM SI NE PLATEA 12 MILIOANE PLATA SI AVANS BATAIE DE JOC EU SI ACUM MAI AM BANI DE LUAT DAR NU O SAI MAI VAD SUNT SIGUR DE ASTA , AM FACUT RECLAMATIE LA ITM TIMISOARA SI NU AU LUAT NICI O MASURA NICI AIA DAR DIN AUZITELE MELE CA MAM INTERESAT PRIN CINEVA CARE LUCREAZA LA ITM SA DAT DE GOL PRECUM CORNU ESTE PE MANA CU ITM. ASTA E TARA ROMANEASCA SE FURA CA IN CODRU SI NIMENI NU LE FACE NIMIC, AIA CARE FURA MILIARDE SCAPA SI AIA CARE FURA DE MANCARE CA NU AU UNDE LUCRA FAC ANI MULTI DE PUSCARIE. ASOCIATUL LUI GEORGICA CORNU CARAIMAN A LUAT 2 ANI DE PUSCARIE , E BINE ASTA DUPA DOI ANI SCAPA CA A FURAT SUTE DE MILIARDE SI NICI NUI PASA. TREBUIA SA I SE DEA 30 DE ANI SA FACA NU DOI ANI , DAR LA NOI IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL ASTA E LEGEA DATA CA ALA CARE FURA MILIARDE SA SCAPE SI ALA CARE FURA DE MANCARE SA TACA SI SA FACA MULTI ANI DE PUSCARIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.