DictatoRobu recidivează şi acuză PRESSALERT.ro de rea credinţă pentru că a scris...

DictatoRobu recidivează şi acuză PRESSALERT.ro de rea credinţă pentru că a scris despre nedemolarea „Acvariului”

9
DISTRIBUIȚI

Edilul şef  Nicolae Robu a avut, astăzi, o nouă izbucnire împotriva presei, după ce la începutul mandatului, anunţa jurnaliștii că „pot să robu nervosjpglatre, caravana merge mai departe”.  Luni,  PRESSALERT, ro a arătat că termenul de zece zile dat în 8 ianuarie pentru demolarea părţii centrale din Acvariu nu a fost respectat. Astăzi, primarului i-a sărit țandăra după acest articol. Robu a afirmat, nervos, că „se scrie incorect” şi că  titlulul e pus incorect. „Eu nu am minţit, am spus ceea ce mi-au spus cei care fac mutarea, că în zece zile se va demola. Eu nu pot să merg în locul lor să fac treaba.  Este incorect faţă de timişoreni ce scrieţi.


Nu s-a dat niciun ban şi niciun centrimentru de pământ pentru mutarea Acvariului. Numai cine e de rea credinţă poate să ignore faptul că acele terenuri sunt date pentru a lua la schimb acea proprietate, subpasajul de sub piaţă. Se lucrează acum la demontarea acoperişului demontarea a continuat şi va continua.  Indiferent ce scrieţi dumneavostră, timişorenii vor aprecia când vor vedea că această clădire nu mai este acolo”, a tunat Robu.

După ce s-a calmat, edilul şef a explicat că demolarea Acvariului şi recuperarea subpasajului au fost două obiective separate care, având în vedere că depindeau de firma  SC. ART SRL, implicată în ambele proiecte, au fost comasate. „Era mult mai important pentu mine să recuperez subpasajul pentru a fluidiza traficul, decât să demolez Acvariul, unde eventual puteam să cer să fie schimbat aspectul exterior”, a lămurit Robu insistând că terenurile s-au dat pentru subpajsaj şi nu pentru realizarea obiectivului de campanie – demolarea Acvariului.

9 COMENTARII

 1. dap are dreptate primarul numai dupa el alergati de ce nu ati alergat si dupa CIUHANDRU?
  acest primar chiar repara ce alti au stricat
  informati oameni corect cu titluri reale nu gen CAN CAN .

 2. Am verificat la cartea funciara si e asa cum spune Robu subpasajul din Piata Victoriei apartine la alea doua firme ca e considerat constructie nu Piata Victoriei. Deci e cam cum spune ion adica Robu repara ce-a stricat Ciuhandu. Oricum mie-mi place chestia asta cu DictatoRobu ramasa de la campania aia penibila a lui Orza.

 3. ce masina o sa incape prin pasajul ala ca daca imi aduc bine aminte nu are nici macar inaltimea unui apartament?
  nu mai vorbesc de pante de coborire, care nu incap, ar trebui toata parcarea modex si distanta de la str. paris pina la piata victoriei sa fie o groapa lungaaaaaaaa.

 4. In campanie a vorbit numai de Acvariu, nu si de subpasaj….
  In al doiela rand, realizarea pasajului subteran va costa cateva miliooane d euro – pe care Primaria nu-i are (este un vis, pentru moment, si amenajarea intersectiei M<ichelangelo – V. Parvan….
  In al treilea rand, Robu asa a promis… Ca daca avea un dram de simt al realitatii nu promitea, asta-i altceva… Ar face oricum mai bine sa vorbeasca de 2-3 ori mai putin decat acum, sa se abtina cand il mamanca limba….
  Deci s-a dat teren, dar nu pentru Acvariu (despre care a facut o promisiune in campanie), ci pentru spatiul de sub el ….
  In ultimul rand, trebuie totusi sa fii cam prost sa te superi pe mass media si sa o mai si recunosti in public… dupa cum trebuie sa fii prost sa iti imaginezi ca presa nu are altceva mai bun de facut decat sa te laude, sa iti ridice osanale…
  Inteleg, insa, ca PRESSALERT nu se lasa. BINE FACE (y) !
  🙂

 5. flaviuse, tu ori esti prost, ori esti tampit. pai daca acea campanie era idioata dar tie iti place ” dictatorobu” ai o mare problema de cap. sau in cap. sau la cap, cum preferi?:)))) si ia spune-ne tu maica, cand ai verificat tu la cartea funciara?:)

 6. Licheaua de Robu, minte cu o nesimtire inimaginabila. Mai nesimtitule, arhitectura Pietei Operei este afectata de subpasaj? Ai dat 3 terenuri pentru ????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.