EXCLUSIV Flagrant de dare de mită în sediul Poliţiei din Făget. Vezi...

EXCLUSIV Flagrant de dare de mită în sediul Poliţiei din Făget. Vezi care era miza VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 45 de ani a fost prins, astăzi, în flagrant de un procuror şi de poliţiştii de la DGA în sediul Poliţiei din Făget în timp dga flagrant fagetce şpăguia un agent. Suspectul a încercat să cumpere bunăvoinţa celui care-l cerceta într-un dosar penal în care era acuzat că a condus băut şi a intrat cu maşina într-un stâlp de înaltă tensiune, distrugîndu-l. În speranţa că va scăpa de dosarul penal, i-a propus poliţistului să „omoare” dosarul pentru 4.500 lei.


Poliţistul a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş în care a detaliat toate intenţiile celui anchetat. Poliţiştii de la DGA l-au prins pe bărbat, astăzi, după ce a venit în sediul Poliţiei din Făget pentru a-i aduce banii promişi. Suspectul a fost reţinut pentru dare de mită şi adus pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE După audieri, bărbatul a fost pus sub acuzare pentru dare de mită și reținut pe 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. ce nu s-ar putea spune de politistii din ohaba-lunga si leucusesti ce fac afaceri si traiesc pe picior mare din cota la cei ce care lemne la negru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.