Fostul şi actualul prefect de Timiş se duelează pe tema procesului lui...

Fostul şi actualul prefect de Timiş se duelează pe tema procesului lui Băcală cu guvernul

2
DISTRIBUIȚI

Prima înfăţişare în cadrul procesului intentat, anul trecut, Guvernului României de către fostul prefect de Timiş,  Mircea Băcală, va avea mircea bacala  55 ploc mâine, 15 ianuarie. La debutul lunii, septembrie a anului trecut, după ce dăduse asigurări de nenumărate ori că nu va da în judecată Guvernul pentru că nu a fost numit inspector guvernamental în urma demiterii, fostul prefect al judeţului Timiş, Mircea Băcală, anunţa că se va adresa instanţei. „Am avut credinţa că fiind prefect îmi voi face o carieră în această profesie. Au fost luni de cursuri şi pregătiri, am făcut nenumărate drumuri la Bucureşti, iar acum nu mi se pare normal să nu mă bucur de ceea ce se bucură şi foştii prefecţi”, lămurea Băcală.

Contactat de PRESSALERT.ro acesta s-a arătat, la fel anul trecut, extrem de optimist şi a explicat că „dacă e să mă uit la acţiunea actualului prefect din momentul în care în 2009 PSD a ieşit de la guvernare şi a demis toţi prefecţii şi subprefecţii, dacă mă uit la acest lucru, pot să fiu optimist.


Sper ca procesul să fie gata cel târziu anul viitor, asta dacă nu vor exista situaţii în care să fie solicitate acte sau probe suplimentare”.

În replică, actualul prefect al judeţului Timiş, Eugen Dogariu, îi doreşte toate cele bune lui Băcală de care spune că nu se teme, dar pe care îl avertizează că, în viziunea sa, demersul este unul tardiv cu slabe şanse de reuşită. Cât despre procese care merg repede, din păcate, veştile date de Dogariu sună prost  pentru Băcală. Asta pentru că prefectul a explicat că
„încă am proces la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru recunoaşterea oficală a calităţii de înalt funcţionar public”.

2 COMENTARII

  1. In 2009, PSD nu a iesit de la guvernare, ci a fost scos de la guvernare! Bacala este prost sau fara memorie …
    El a dorit sa faca cariera in profesia de prefect?????
    PREFECT nu este o profesie, oameni buni!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pana acum, nimeni nu a reeusit sa faca o profesie din asta …..
    s-ar parea ca pana la urma au dreptate cei care spun ca Bacala este prost de tot si a ajuns prefect numai pentru ca Ostaficiuc il putea juca cum vroiau muschii lui….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.