Handbaliștii timișoreni au pierdut amicalul cu Partizan Belgrad la două goluri diferență

Handbaliștii timișoreni au pierdut amicalul cu Partizan Belgrad la două goluri diferență

0
DISTRIBUIȚI

CSU Poli a pierdut cu 26-24 al doilea meci de la Turneul Banatul, disputat contra celor de la Partizan Belgrad. Din păcate, partida amicală amical_poli_partizan_TS0011s-a lăsat cu pierderi în tabăra alb-violetă, deoarece interul Iulian Halcă s-a accidentat în primele minute la picior, iar Milan Torbica a avut și el probleme. Gazdele au început mai bine și au condus chiar cu 5-1. Sârbii au egalat, iar apoi au preluat conducerea partidei. După 20 de minute, Partizan avea un avans de 11-7. Până la pauză, elevii lui Gligore Czari au mai recuperat din diferență, iar la vestiare s-a intrat 15-13 în favoarea celor dela Partizan.


În repriza a doua, Poli nu a mai reușit să revină la conducere. Pe final, ambele echipe au jucat cu doi oameni eliminați definitiv, iar diferența de două goluri de la pauză s-a păstrat. Cel mai bun marcator de la Poli a fost Timofte, cu 6 goluri, urmat de Grasu, cu 5 reușite, Mrakic și Fenici, câte 3 goluri fiecare.

La final, antrenorul Gligore Czari a declarat că este mulțumit de jocul elevilor săi, cu repuneri rapide. ”A fost o partidă aprig disputată, mă bucur că nu am cedat și ne-am bătut cu Partizan, o echipă ce joacă în Liga Campionilor, chiar dacă le lipsesc câțiva jucători. Ne-am ținut de ei, am făcut multe lucruri bune, multe și mai puțin bune, dar una peste alta, cred că ne-a ajutat amicalul. Din păcate, accidentările au fost o problemă, îmi doresc ca Halcă să nu fie așa de grav, Torbica și el acuză probleme. Am încercat să joc aproape cu toți jucătorii. Când am șanse să câștig, joc cu jucătorul cel mai apt la momentul actual. Jucătorii au respectat tema pe care le-am dat-o, cu repunerile rapide. Acesta este noul stil al Politehnicii Timișoara, cu repuneri rapide, pentru a reuși să dăm goluri ușoare, care să scadă moralul adversarului”, a declarat antrenorul lui Poli, Gligore Czari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.