Hoții au furat din casa fostului șeful al Finanțelor Publice Oțelu Roșu...

Hoții au furat din casa fostului șeful al Finanțelor Publice Oțelu Roșu un seif în care erau 1.715.500 lei UPDATE Vezi ce avere impresionantă are păgubitul

10
DISTRIBUIȚI

Casa fostului șef al Finanțelor Publice din Oțelu Roșu, Petru Lupșac, a fost prădată în timp ce acesta se relaxa împreună cu familia în petru lupsac 8Thailanda. Când s-a întors acasă, Lupşac a descoperit că hoţii i-au luat tot ce avea de valoare în casă, inclusiv un seif de mari dimensiuni, care cântăreşte o tonă. Conform plângerii depuse, ieri, de Lupşac la Poliţie, în seif se aflau 370.000 euro, 160.000 lei, bijuterii şi alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de 1.715.500 lei. Lupşac a susţinut că sutele de mii de uro şi lei furaţi erau atât bani personali ai săi şi ai părinţilor săi, dar şi ai firmei soţiei sale, care se ocupă cu achiziţionarea de fier vechi.  „Erau într-un seif de o tonă. Asta e problema, că nu ştiu cum au furat un seif de o tonăIniţial au furat un seif mai mic din cameră, din dormitor, în care se găseau cheile de la maşină şi garaj. Aşa au reuşit să intre în garaj şi de acolo au furat seiful mare. Acolo era pază şi ziua, şi noaptea. Avem şi camere de filmat, se văd urme de cauciuc, semn că au plecat cu o maşină. Avem bănuieli, e un cerc de suspecţi, sunt deja duşi şi la detectorul de minciuni şi sper să-i prind cât mai repede pentru a recupera cât mai mult din bani”, a declarata Petru Lupşac pentru expresdebanat.ro. Poliţiştii au început o anchetă şi au fost audiate mai multe persoane.

UPDATE 1 Petru Lupșac este un om cu stare, potrivit ultimei sale declarații de avere.


Terenuri, apartamente și chiar un TIR – șeful Finanțelor din Oțelu Roșu ar putea fi invidiat chiar de șeicii din Dubai, pe unde cărășeanul și-a făcut vacanțele alături de familie.  Astfel, Lupșac a declarat că deține patru terenuri, trei în intravilan și unul în extravilan, cu suprafețe cuprinse între 1000 și 3300 de metri pătrați. Lupșac împarte proprietatea terenurilor, cumpărate între anii 2005-2011, cu soția sa, Cristina Lupșac. Șeful de la Finanțe mai are și patru apartamente, două în Oțelu Roșu, unul în Timișoara și unul în București, cumpărate în perioada 2002-2012. Și acestea, în coproprietate cu soția. Lupșac a declarat și cele patru mașini, două marca Volkswagen Passat, un Audi A2 și un “autocamion”. La capitolul “bunuri sub formă de metale prețioase, obiecte de artă și de cult (…), a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro”, Lupșac nu a completat nimic.

În ultimii doi ani, Lupșac a vândut un teren, cu 55.000 de lei, firmei Remat LMC, socitate în care el este asociat, cu 5% (potrivit ultimei declarații de interese), și o mașină, un Renault Megan, cu 6.000 de euro, unui bărbat, Marius Dietrich Barbu. Tot anul trecut, Lupșac a deschis un depozit bancar, la Banc Post, unde are 300.000 de lei. În schimb are un credit, contractat în 2007, la BCR, de peste 30.000 de lei. El a câștigat, în ultimul an, ca șef al Finanțelor, 34.530 de lei. Iar din “vânzare prune, mere, fân”, o activitate desfășurată la Glimboca, Lupșac s-a ales, în 2012, cu 120.000 de lei, iar soția lui, din aceeași activitate, a câștigat 98.000 de lei. Potrivit declarației de interese, Lupșac este asociat în trei firme, Remat LMC Recycling, LPI Colectare Metale și Tuburi Metalice Flexibile. În primele două, are 5 la sută din acțiuni, iar în ultima, 0,099.

 

 

Foto: Facebook.com

10 COMENTARII

 1. sistem de alarma cuplat la o firma de monitorizare/interventie?
  sa zicem ca are nevoie de bani lichizi pt afacerea cu fier vechi dar cind pleci in concediu nu era mai sigur sa depui valorile intr-o cutie de valori la banca?

 2. Fostului sefului,are pagubitul,mii de uro-BRAVO!!!Merita acest „feros”,tot ce se fura din fier,ei cumpara fara sa le pese de provenienta furaciunilor!!!Deci fostului sefului AVEA uro!!!

 3. Săracul de el , Petru Lupşac ! Oare cum şi-ar putea justifica averea obţinută în mai puţin de 10 ani ? Simplu: din vânzarea de mere, pere şi fân ,toţi locuitorii oraşului ştiu asta , soţii Lupşac fiind văzuţi zilnic cu furcerul în spate adunând fânul şi vânzând la tarabă în piaţă mere si pere !! Să râdem sau să plângem ?….şi după ce termină cu munca la câmp, se mai relaxează , ca tot romanul, în vacante exotice in Dubai si Tailanda !!
  Şi câte n-a uitat să treacă domnul Lupşac în declaratia de avere : BMV-ul alb X6 cu care se plimba soţia,…. atunci când nu lucrează la câmp !!!; şi nu a spus nici cum a obţinut clădirea ACR ,cadou de la văruţu Simi -împăratul, şi l-a vândut apoi tocmai ANAF-ului, la care era sef,
  Si oare o fi platit impozit la stat familia Lupsac pentru asa un venit enorm ?

 4. Hotul stia cum s-au facut banii aia, eu i-as da o pedeapsa minima daca l-as judeca. Prefer un hot, fie el si de mare clasa, unui functionar mafiot si corupt

 5. Chiar asa !! De ce nu se autosesizeaza nimeni , doar este functionar public : ANI, politia economica,parchetul, DNA-ul !??!! Cine inghite povestile astea cu avere facuta peste noapte, din colectare de fier vechi si din”mere, pere, prune si fin” obtinute de pe 0,7 hectare !

 6. Iata o fapta buna din partea hotilor. Acuma sa justifice „ fostul ” de la cine a primit mostenirea din seif. Hotii care au dat o mana de ajutor la descoperirea mafiotului ar trebui trecuti cu vederea…..:))

 7. Bine i-au facut! Cind sint furati hotii, nu imi pare rau! Daca asa usor se fac banii din mere, prune, fin, Romanii ar fi toti milionari! Iar capacele canalelor, podurile de fier furate, gardurile , liniile ferate probabil au ajuns la nevasta-sa! Cine sa-i controleze? La banii si relatiile lor , li se deschi toate usile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.