Jucătorii de la ACS Poli au plecat în Antalya. Vezi lotul complet

Jucătorii de la ACS Poli au plecat în Antalya. Vezi lotul complet

0
DISTRIBUIȚI

Cei de la ACS Poli au plecat azi dimineaţă spre însorita Antalye, unde vor sta în cantonament vreme de trei săptămâni. Antrenorul 03Vali Velcea a luat un lot de 25 de fotbalişti în Turcia. Cantonamentul se va desfășura în perioada 23 ianuarie-8 februarie.


În această perioada, cei din staff au programat şapte meciuri de verificare cu echipe cu renume. Dintre acestea, cinci sunt formaţii de primă ligă, Torpedo Moscova, ŢSKA Sofia, Zestafoni (Georgia), Rieka (Croaţia) şi Zaglebie Liubin (Polonia). De asemenea, ACS Poli va mai juca cu Belek, din liga a II-a din Turcia, şi echipa a doua a celor de la Bayern Munchen, cu jucători sub 23 de ani, ce evoluează în liga a IV-a în Germania. „Vrem să ne pregătim pentru a continua performanţa pe care am făcut-o în 2012, aceea de a fi neînvinşi”, a declarat antrenorul Vali Velcea.

Iată lotul care a făcut deplasarea în Antalya: Kirev, Coca şi Gherasim (portari), Nohai, Petrovic, Marovic, Miculescu, Redjepi, Şeroni, Bocşan, Todorov(fundaşi);  Nanu, Petre, Trandu, Bălace, Goge, Poparadu, Dobricean, Bărbuţ, Artean (mijlocaşi), Szekely, Dina, Boldea, Boştină, Enciu (atacanţi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.