Judecătorii Curții de Apel Timișoara au votat zdrobitor pentru demiterea Alinei Ghica...

Judecătorii Curții de Apel Timișoara au votat zdrobitor pentru demiterea Alinei Ghica din CSM

4
DISTRIBUIȚI

Judecătorii Curții de Apel Timișoara au avut, astăzi, adunare generală, după ce au fost iniţiate două propuneri de revocare a mai multor alina ghicamembrii CSM de colegii din ţară. Votul a fost unul categoric în favoarea aripii care cere revocarea din funcţie a actualului şef al CSM, procurorul Oana Hăineală, şi a celor care o susţin din secţia de judecători. Cu 37 de voturi pentru, 6 voturi împotrivă şi 3 voturi nule s-a votat revocarea din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a judecătoarei Alina Nicoleta Ghica, reprezentant al curţilor de apel, cea care a condus până de curând instituţia.


Propunerea de revocare a judecătorului Horaţius  Nicolae Dumbravă a picat cu 20 de voturi pentru, 23 voturi împotrivă şi 3 voturi nule, iar cea a  judecătorului Alexandru Şerban cu 18 de voturi pentru, 25 voturi împotrivă şi 3 voturi nule.

4 COMENTARII

  1. Adica se va liberaliza spaga? Se vor scoate la licitatie hotararile? Cine va colecta pt. ei, aceiasi avocati? Catalin Serban va reveni pe post?

  2. Cind le revocati si pe judecatoarele necompetente si corupte din Timisoara?
    Cind se face curatenie la procuratura Timisoara? Cind sint dati afara sau trimisi la pensie? Ca bani, au destui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.