Judecătorul care a încercat să seducă o investigatoare DGA, suspendat din magistratură

Judecătorul care a încercat să seducă o investigatoare DGA, suspendat din magistratură

6
DISTRIBUIȚI

Lucian Popuți, fostul preşedinte al Judecătoriei Bozovici, a atacat, la Înalta Curte de Casație și Justiție, decizia CSM de a-l exclude lucian_poputi-24697din magistratură. Până la pronunțarea sentinței, CSM a decis ca Popuți să fie suspendat. Consiliul Superior al Magistraturii a decis, la sfârșitul anului trecut, excluderea din magistratură a judecătorului care a spus că justiţia este o prostie. PRESSALERT.ro a dezvăluit, în premieră, faptul că Popuți a încercat să o seducă pe investigatoarea sub acoperire a DGA, care avea o plângere contravenţională  pe rolul instanţei.  Lucian Popuţi i-a înregistrat plângerea după orele de program, i-a dat sfaturi cum să-şi pregătească apărarea şi a asigurat-o că va câştiga procesul, indiferent cine o va judeca.


”În august ţi-l soluţionez. Că eu judec toate, indiferent că e completul meu sau ălealalte. Da, cere un termen mai lung, că e plecată şi ea în concediu, na, nu-i vreo chestie. Da, deci asta e o porcărie, chestia cu procesul-verbal, lasă-l naibii! Ţi-l rezolv, ho!”, i-a spus magistratul femeii. Într-o altă discuţie, judecătorul s-a confesat, spunând că justiţia este o prostie.

Î

Foto: adevarul.ro

6 COMENTARII

  1. Normal,asta era preocuparea de baza a „domnului Judecator”, sa seduca politiste,grefiere,avocate,sau orice femeie,care avea tangenta cu el.Asta e si preocuparea colegilor lui,din toata tara, bineinteles ne referim la majoritate. Mai exista si magistrati cu altfel de preocupari,dar putini.

  2. Care nu ar fi raspuns la farmecele politistei sa arunce primul piatra…vb cu barbatii ..ce ne mai place sa facem pe lupii moralisti..cat despre faptul ca justitia e o prostie..cred ca a fost un moment de sinceritate..adevar sau provocare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.