Kindlein, artistul care a lansat show-ul muzical cu un leu melodia

Kindlein, artistul care a lansat show-ul muzical cu un leu melodia

1
DISTRIBUIȚI

Prima apariţie în public a muzicianului timişorean Emil Kindlein după destrămarea proiectului Acoustica (în care a evoluat alături kindlein2de Daniel Silvian Petre) desfăşurată sâmbătă seara la Scârţ Loc Lejer a prilejuit melomanilor un show în cel mai adevărat sens al cuvântului, ce a fost gustat din plin de cei prezenţi şi răsplătit cu aplauze. „Cânt sub numele de Kindlein şi recitalul acesta a fost denumit Spectacol muzical în trei acte: acustica, etnica şi electrica. În spectacol folosesc chitara acustică, chitara electrică, muzicuţă, voce şi percuţie.


Toate acestea sunt captate cu o serie de microfoane vintage care în amplificatoarele pe tuburi dau o sonoritate aparte materialului“, ne-a explicat Emil Kindlein.

Pe lângă muzica live, cei prezenți au auzit, de pe vinil, o introducere cu vocea lui Tudor Arghezi şi o poezie în grai aromânesc, în interpretarea actorului Toma Caragiu. „Poezia are un rol foarte important în spectacol. Cânt din Ion Minulescu, Alexandru Macedonski, Traian Dorz, Eugen Adrian Filip ş.a.m.d. Spectacolul e fireşte împărţit în trei. În actul unu cânt la chitară acustică câteva love songs compuse de mine. Actul doi are o sonoritate etno la o altă chitară acordată în „open tuning”. Spectacolul se încheie la chitară electrică cu piese protestatare“, a mai precizat el.

Evenimentul a fost legat și de semnificația unui număr. Acesta s-a desfăşurat în seara zilei de 19 ianuarie, a avut ca oră de începere 19, iar biletele de intrare au costat 19 lei. Deloc întâmplător, în program au fost incluse 19 piese! „Un leu piesa“, după cum, cu mult umor, a precizat la faţa locului creatorul spectacolului în trei acte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.