La 18 ani a fost ucisă de concubin cu 17 lovituri de...

La 18 ani a fost ucisă de concubin cu 17 lovituri de cuţit

2
DISTRIBUIȚI

Tragedie la început de an într-un sat din judeţul Arad. Un bărbat de 27 de ani şi-a omorât concubina de numai 18 ani, cu care cutitavea un copilaş. De vină pentru nenorocire pare a fi faptul că fata nu a mai dorit să continue relaţia şi s-a mutat din căminul conjugal la tatăl ei. Potrivit procurorului Codrin Gavra, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, bărbatul de 27 de ani a mers vineri seara, beat fiind, la casa socrului său, încercând să îşi convingă concubina să se întoarcă acasă.


Fata l-a refuzat, dar tânărul nu s-a lăsat cu una cu două, provocând un scandal monstru.

„Au fost chemaţi poliţiştii care l-au amendat pe bărbat şi l-au dus acasă pentru a evita un conflict”, a declarat Gavra. Dar sâmbătă dimineaţa bărbatul s-a reîntors la casa socrului său din Hălmăgel, a chemat-o pe tânără afară şi, după ce a încercat să o convingă să se întoarcă la el, a luat-o la bătaie, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele. Vecinii au asistat la întreaga scenă, dar nimeni nu a avut curajul să intervină, mai ales când agresorul a scos şi un cuţit. Ce a urmat pare desprins dintr-un film de groază –  17 lovituri de cuţit date tinerei de 18 ani, dintre care 9 în gât şi 8 în zona spatelui. Fata nu a mai avut nicio şansă. Oamenii legii l-au reţinut pe criminal şi l-au prezentat judecătorilor care au emis un mandat de arestare preventivă pe numele concubinului acuzat de omor calificat.

2 COMENTARII

  1. vezi ma cacatule de bota ca poti sa scri si stiri adevarate di Arad nu doar cheful vamesilor de sfarsit de an la care sa le sugi … Asa iti dorim si noi sfarsitul in cacatul cu care ai aruncat in vamesi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.