La protestul pentru apărarea justiției, Blaga acuzat de “blat cu deputatul nostru...

La protestul pentru apărarea justiției, Blaga acuzat de “blat cu deputatul nostru Ilie Sârbu”

3
DISTRIBUIȚI

Societatea Timișoara a strâns astăzi 17 oameni, după îndelungi telefoane de mobilizare, în fața Palatului Dicasterial, unde au protest al societatii timisoara03_resizeprotestat pentru apărarea justiției din România. Ultimii sosiți au fost Daniel Vighi și Viorel Marineasa., aceștia decrtând că “nu mai  ducem nicio pancartă. Dreptatea se face fără pancarte”. Florian Mihalcea, prteședintele Soc Tim, a declarat că acțiunea de astăzi este o reacție de îngrijorare “având în vedere mai multe declarații ale unor oameni politici, mai directe sau mai voal”.


Daniel Vighi a cerut instituțiilor europene să vegheze la ce se întâmplă în România “pentru a nu ajunge un stat al fărădelegii”, amintind mai mulți parlamentari, printre care Chiuariu și Becali. “În spatele lor e Voiculescu”, a completat Marineasa.

Vighi l-a atacat pe liderul PD-L Vasile Blaga pentru că partidul său nu face opoziție și a anunțat că “a fost sprijinit în Timiș ca să ajungă senator de PSD. Vom arăta cum a făcut blat cu socrul, cu deputatul nostru Ilie Sârbu”.

3 COMENTARII

  1. Am trecut si eu pe-acolo sa ma alatur protestului dar n-am mai avut loc, era puhoi de lume si mirosea groaznic de la WC-ul din fatza Dicasterialului… poate, data viitoare…

  2. vighi, marineasa si mihalcea…acesti ultimi basiti din Timisoara… Sunt curios dupa ce o sa-l condamne justitia pe seful lor, comandantul chior, daca o sa mai aiba acelasi punct de vedere.

  3. Acest lucru nu este nou!Il stiam cu totii! O fi citit Vighi, articole mai vechi? Si asa nu il baga nimeni in seama! Se vrea cumva „Laszlo Tökes” nr.2? Daca nu ataca Antena 3, poate il mai credea cineva! Dar asa arata exact, cui le face jocurile. Cum era justitia pina acum d-le Vighi? Independenta? Ma mir ca nu se crapa pamintul, cind debitati asemenea timpenii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.