„MODESTIE” Primarul Robu anunţă că şi-a îndeplinit promisiunile în proporţie de 500%

„MODESTIE” Primarul Robu anunţă că şi-a îndeplinit promisiunile în proporţie de 500%

9
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu şi-a prezentat, astăzi,  raportul primelor şase luni de activitate, sub forma unei cărţi xeroxate cu 23 de nicolae robu raportpagini pline de tabele, cifre şi statistici. Întrebat în ce procent s-a ţinut de cuvânt, Robu a  răspuns că „mi-am îndeplinit promisiunile în proporţie de 500 % faţă de lucrurile despre care am vorbit. Dacă număr tot ce am realizat, atunci sigur că nerealizările integrale sunt compensate cu vârf şi îndesat, dacă vrem să fim corecţi.


Dacă vrem să luăm la miştocăreală strădania cuiva şi munca unui aparat, eu vă pot spune că mereu în câştig sunt ce care sunt de parte adevărului.  Asta nu înseamnă că am putut realiza tot ceea ce are nevoie Timişoara, oraş de cinci stele care încă are străzi fără alimentare cu curent electric şi străzi  fără canalizare”.

La nici cinci minute după, Robu s-a corectat , mustrând presa pentru că s-a pripit să îl acuze că nu şi-a prezentat raportul, „explicând că sigur că eu am făcut o joacă cu cifrele, veţi vedea că aţi greşit în ceea ce deja aţi scris dacă aţi avea experienţă în a conducea ceva veţi vedea că un raport nu poate fi prezentat în noaptea în care se încheie acea perioadă.  Nu degeaba rectorii prezintă raportul în luna aprilie a anului următor”.

9 COMENTARII

  1. asta bate campii rau de tot…auzi…”rectorii prezintă raportul în luna aprilie a anului următor”.Nenea Robu trezeste-te ,esti primarul Timisoarei…nu mai esti rector…si cum ramane cu schimbarea lui Cojocari,Bodo,Chis Culita si alti mafioti din primaria de 5*??? parca asa a-ti promis in campania electorala…din acvariu veti da jos cate un geam pe an? asa ca pana prin 2050 sa fie demolat…iar celor care au pus mana pe centru si subpasaj,le-ati dat 3 terenuri la schimb…buna afacere (pt ei bineinteles) asa ca mai ganditi-va…de mea culpa a-ti auzit ? esec total…pana acum

  2. RAPORTUL va fi cu siguranta in APRILIE pe data de 1 (intai);),mai lasa-ne in PLM ,nu prezinti incredere nici cat Mr. BEAN ,yu n-ai nicio vina,vinovati sunt dobitocii care te-au votat,pe tine si usl ! aveti un electorat sa-ti bagi ALUP in el ! :))))))) RAPAN !

  3. Bai imbecililor sau imbecilule ca mai degraba esti o singura persoana cu mai multe nume, suferi rau cand vezi ca Robu chiar face nu numai vorbeste. Nea Robule, de ce tot strici mata zilele acestor dobitoci venind mereu cu realizari, astia nu dorm o saptamana fara pastile la fiecare realizare a matale dar cand vii cu 30 deodata.

  4. @Lucian_____________bha’ gunoiule,imbecila-i ma_ta soarece obosit !!pai daca esti platit sa-i faci felatie cocosatului asta de primar,nu-i obligatoriu ca cei ce sunt contra scursurilor usl ,sa fie „imbecili” . ia s’o ITUF tu pe doamna ma_ta in semn de solidaritate cu ca*catu’ asta de primare ! OK ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.