La Tomești, fanii au venit cu bicicletele să-i vadă pe rugbyștii timișoreni

La Tomești, fanii au venit cu bicicletele să-i vadă pe rugbyștii timișoreni

1
DISTRIBUIȚI

Campionii de la RCM au avut parte de o mare surpriză vineri, în cantonamentul de la Valea lui Liman. Câțiva elevi din Tomești au 10venit să urmărească antrenamentul echipei. Deși vineri a plouat în partea de est a județului Timiș, grupul de elevi din Tomești s-a urcat pe biciclete și a venit să îi vadă pe galben-albaștri la lucru. Localnicii din apropierea văii știau de antrenamentele echipei timișorene încă de vara trecut, de la precedentul cantonament, iar cum drumul cu bicicleta nu a durat mai multe de 10 minute, adolescenții au venit să facă o vizită rugbyștilor.

Cele mai înfocate fane s-au dovedit a fi fetele, care nu au rămas indiferente la fizicul jucătorilor. Pachetul de înaintare a atras atenția tinerelor domnișoare, Samul Mariș și Vasile Rus fiind cei care au pus fetele din Tomești pe jar.


”Știu echipa de la televizor și din cantonamentul de vara trecută. Îmi place de Samuel Mariș, știu că are prietenă. E drăguț”, a povestit una dintre fetele prezente la sesiunea de pregătire. O altă tânără îl preferă pe Vasile Rus, din linia a III-a. ”Îmi place de Vasile Rus, arată bine, l-am văzut la televizor de multe ori. Știu că e însuratm, nu am nimic cu el, doar spuneam. La fotbal nu mă uit, doar pe cei de la RCM îi urmăresc”, a declarat altă elevă din Tomești. Băieții s-au dovedit mai puțini interesați de fenomenul rugbystic și au spus că nu au urmărit RCM-ul la televizor. ”Am mai fost aici vara trecută, dar nu sunt supoter al RCM-ului. La televizor nu  i-am urmărit, o singură dată butonam din greșeală și i-am văzut”, a precizat un tânăr din Tomești, din gașcă cu cele două fete. Luni, cei de la RCM revin la Timișoara, unde vor continua antrenamentele.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.