Mesajul lui Robu din poarta stadionului de la Barcelona pentru tinerii liberali

Mesajul lui Robu din poarta stadionului de la Barcelona pentru tinerii liberali

0
DISTRIBUIȚI

Circa 350 de juniori liberali s-au adunat în această seară la Casa Tineretului pentru a vota preşedintele organizaţiei municipale de
nicolae robu maini (2)tineret.  În sala plină şi extrem de friguroasă, au răsunat discursurile mai marilor PNL Timiş veniţi şi ei la eveniment să le arate tinerilor cât de mult le pasă de soarta lor şi să le explice ce viitor glorios îi aşteaptă în politică.  Au luat cuvântul senatorii Ben-Oni Ardelean şi Petru Ehegartner, europarlamentarul Cristian Buşoi, vicepreşedintele Consiliului Judeţan Timiş Marian Vasile şi viceprimarul Dan Diaconu  în discursuri parcă trase la xerox şi toate sub deviza „ai pierdut, continuă, ai câştigat, continuă”. Singurul care şi-a făcut publică preferinţa a fost Vasile, care a explicat că „există un om care s-a făcut remarcat , este vorba despre prietenul meu Claudiu Chira pe care îl susţin alături de toată echipa lui”.


Zgribuliţi, tinerii s-au încălzit abia la auzul mesajului transmis de primarul Nicolae Robu tocmai de la Barcelona, care s-a lăudat „eu, în aceste momente, mă pregătesc de o intrare pe stadionul din Barcelona”.  Cât despre politică, Robu i-a sfătuit” să daţi dovadă de fair play, să nu uitaţi că vă sunteţi unii altora colegi orice ar fi”. În cursa pentru şefia TNL Timişoara au intrat trei oameni  Andrei Stănuş, Miroslav Stanici şi Claudiu Chira care ocupă momentan funcţia în regim de interimat. În aceste momente încă se votează. Vom reveni cu rezultatele atunci când acestea vor fi făcute publice.

UPDATE Noul preşedinte al TNL Timişoara este Andrei Stănuş. Acesta a obţinut 163 de voturi, în timp ce Claudiu Chira a obţinut 158 de voturi. Miroslav Stanici s-a retras din cursă înainte de începerea votului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.