Mihai Dina, noul atacant de la ACS Poli Timişoara

Mihai Dina, noul atacant de la ACS Poli Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli are, de astăzi, un nou atacant. Mihai Dina, un jucător în vârstă de 27 de ani, s-a înţeles cu clubul timişorean pentru a juca din dina.conferetur pe „Dan Păltinişanu”. Mihai Dina a venit din postura de jucător liber de contract după ce în toamnă a jucat la Gyor, în Ungaria, formaţie de care s-a despărţit la sfârşitul anului, când i-a expirat contractul. Jucătorul crescut la Universitatea Craiova va fi al cincilea atacant din lotul lui Vali Velcea, după Boldea, Szekely, Enciu şi Boştină. Dina a declarat că a venit la ACS Poli cu perspectiva de a rămâne şi din următorul sezon la Timişoara, pentru a evolua în prima ligă.


„Am venit pentru oraş, pentru suporteri, Timişoara e un oraş frumos care iubeşte fotbalul. Cele mai frumoase amintiri sunt meciurile dintre Universitatea Craiova şi Timişoara, suporterii sunt minunaţi şi aici. Colegii m-au primit foarte bine şi cu siguranţă vom promova, acesta e obiectivul nostru. Vreau să rămân şi pentru Liga I”, a declarat jucătorul, care a venit la primul său antrenamentul din această dimineaţă.

Mihai Dina a mai evoluat în Liga I la Mioveni şi Petrolul, pe lângă Craiova, şi va aduce un plus de experienţă în atac. Deși nu-i va fi uşor să se impună ca titular, atacantul spune că îşi doreşte să marcheze cât mai mult şi să devină golgheterul echipei. „Îmi doresc să marchez cât mai mult, nu pot să spun câte goluri. Să fim noi promovaţi şi vom vedea atunci câte goluri. Normal, vreau să fie cât mai multe”, a mai precizat Dina.

Deocamdată, pentru cantonamentul din Antalya, Vali Velcea are un lot de 24 de jucători în acest moment, cu tot cu juniorii Bărbuţ şi Bocşan. Antrenorul a spus însă că va lua 25 sau 26 de jucători în Turcia, astfel că, până miercuri, atunci când este programată plecarea, este foarte probabil să mai vină cel puţin un jucător.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.