Ministrul Turismului, Maria Grapini: „Nu cred că acasă îţi pui un candelabru...

Ministrul Turismului, Maria Grapini: „Nu cred că acasă îţi pui un candelabru de cristal şi laşi să curgă la baie WC-ul”

0
DISTRIBUIȚI

Maria Grapini, ministrul Turismului, IMM-urilor şi mediului de afaceri a declarat că nu este prioritatea sa construcţia de Maria Grapini 01telegondole, într-un interviu acordat celor de la gandul.info. „Nu ştiu dacă o să fac telegondole pentru că am suferit foarte tare când am ajuns la Piatra Neamţ şi am văzut că la ora 7 dimineaţa şi la prânz mergea goală telegondola. Şi răspunsul unui cetăţean pe stradă – că pur şi simplu am întrebat pe cineva pe stradă – a fost „e simplu, copilul primarului vinde energie primăriei care plăteşte energia la telegondolă”.


Lucrul ăsta nu trebuie să se mai întâmple. Vreau să fiu foarte corectă. România a avut şi are nevoie şi de acest gen de turism, cu telegondola. Problema este de prioritizare, de oportunitate, ce facem mai întâi. Nu cred că acasă îţi pui un candelabru de cristal şi laşi să curgă la baie WC-ul”, a susţinut Grapini.

Noul ministru spune că nu o deranjează faptul că va fi comparată cu predecesoarea sa, celebra Elena Udrea, dar a anunţat că ” sper să fie o urmărire în termeni corecţi şi reali. Eu o să fac un audit şi o să spun public, transparent, ce am găsit. Eu îmi propun să implementez un mod de organizare pe sistemul de management al calităţii. Cum se întâmplă în mediul privat, se va face o predare de gestiune cel care vine trebuie să vadă ce găseşte. Nu am cu cineva ceva. Eu am cerut, sper să se modifice legea responsabilităţii ministeriale, să existe o responsabilitate pe instituţie şi alta pe persoana care conduce instituţia. Până acum, omul care conducea instituţia nu avea nicio responsabilitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.