Naționaliștii Autonomi, cercetaţi penal pentru că vor să plătească țigăncile care se...

Naționaliștii Autonomi, cercetaţi penal pentru că vor să plătească țigăncile care se sterilizează

4
DISTRIBUIȚI

Procurorii timişeni au anunţat, astăzi, că a fost deschis o anchetă penală după ce gruparea Naţionaliştii Autonomi din Timişoara nationalisti autonomi 1a anunţat că plăteşte 300 lei fiecărei ţigănci care va face dovada că s-a sterilizat voluntar în 2013.


În acest dosar „se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.5 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.31/2002, ce incriminează fapta de promovare a ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace, în public”. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara împreună cu poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale urmează să stabilească răspunderii penale a membrilor grupării naţionaliste.

4 COMENTARII

  1. Aici nu vad nimic ilegal. Fiecare poate spune ce vrea. Daca le-ar fi obligat, amenintat, ar fi facut presiuni, atunci mai inteleg ca se ocupa Parchetul de ei. Mai bine si-ar face treaba cum trebuie, acesti domni si doamne de la Parchet, ca reclamatii au destule.

  2. pai Becali ca premiaza jucatorii de la alte echipe sa joace mai cu spor cum se cheama? astia au vrut sa dea bani sa nu se inmulteasca cu mare spor aceste progenituri cum se cheama oare? hai USL Bravoo timisorenii mei bravoo romani ati adus prapadul si este endemic din pacate

  3. Nu e nimic ilegal. E i idee avangardista si ar trebui sustinuti. Respect pentru oamenii astia. Traim intr-un sistem de cacat daca astfel de oameni sunt tarati prin tribunale ca infractorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.