APCAN, firma de apă și canal a Consiliului Județean Timiș, pe butuci

APCAN, firma de apă și canal a Consiliului Județean Timiș, pe butuci

0
DISTRIBUIȚI

APCAN , societate de apă şi canal având ca acţionari Consiliul Judeţean Timiş şi 65 de comune şi oraşe din judeţ, înfiinţată în plen cjt  mic 2 pperioada 2003-2006 de către Ministerul German al Cooperării Internaţionale, nu are niciun fel de activitate.  Informaţia a fost făcută publică, astăzi, de  consilerul judeţean al PP-DD Timiş  Florian Zanfir. Acesta s-a plâns că „oamenii numiţi în consiliul de administraţie al societăţii s-au plâns la partid că societatea nu are angajaţi, nu are activitate şi trăieşte din sponsorizările date de consiliul judeţean şi primării.


Reprezentanţii noştri nu au ce să facă acolo. Şi-au dat demisia, iar eu propun ca la următoarea şedinţă de plen să se prezinte un raport asupra activităţii APCAN”.

Titu Bojin, şeful Consiliului Judeţean Timiş, a precizat că „abia la plenul din martie vom trece la prezentarea rapoartelor de activitate ale tuturor societăţilor în cadrul cărora CJT este acţionar, astfel încât să se ştie cine are profit şi cine nu”. Tot legat de situaţia APCAN consilierul PSD Marcel Mihoc a atenţionat că „noi în decembrie 2011 am dat o hotărârre de CJ prin care am dispus intrarea în faliment. Vă rog să daţi dispoziţia să nu se mai taie factur,i pentru că acum firma emite facturi pe care Curtea de Conturi le respinge şi s-ar putea să se îndrepte asupra noastră”. În urma discuţiilor s-a decis ca actele aferente închiderii companiei să fie pregătite pentru luna martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.