Ovidiu Petre a semnat astăzi oficial cu ACS Poli. De ce a...

Ovidiu Petre a semnat astăzi oficial cu ACS Poli. De ce a spus atât de greu „da” UPDATE

0
DISTRIBUIȚI

După șase luni de amânări, Ovidiu Petre a revenit pe stadionul „Dan Păltinișanu”, iar astăzi, la club, a semnat oficial contractul. ovidiu petre semneaza05Petre va juca la ACS Poli în următorii doi ani. Jucătorul a răspuns și la cea mai importantă întrebare legată de transferul său: de ce a durat atât? „Eu am fost cel care a tărăgănat semnarea contractului. Având deja 30 de ani, am sperat că voi prinde o ofertă mai bună. Îmi doresc însă performanță cu Poli, să ajung în prima ligă”, a declarat Petre, în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Negocierile pentru jucătorul în vârstă de 30 de ani au durat mai bine de şase luni, întrucât fotbalistul a sperat să prindă o ofertă mai bună din străinătate. În tot acest timp, Ovidiu Petre a venit din când în când să se antreneze cu echipa lui Vali Velcea. Conducerea i-a permis acest lucru în speranţa că vor reuşi să îl convingă şi până la urmă, insistenţa a dat roade.


„Ţin să mulţumesc conducerii pentru răbdarea şi înţelegerea pe care mi le-au oferit, au fost negocieri care au durat mai bine de şase luni şi ei mi-au dat şansă să mă pregătesc alături de echipă. În vară nu am semnat deoarece am 30 de ani şi am sperat să prind şi eu o ofertă mai bună din străinătate. Eu am fost cel care a tărăgănat semnarea contractului”, a declarat Ovidiu Petre în momentul semnării contractului. Vali Velcea consideră că mijlocaşul va aduce un plus echipei atât în retur, pentru promovare, cât şi sezonul viitor, când ACS Poli va juca cel mai probabil în Liga I. „Au fost nişte negocieri între două părţi foarte puternice, noi şi Ovidiu Petre. În final, e bine că avem un jucător care a venit să facă performanţă şi să pună osul la promovarea în Liga I”, a precizat antrenorul echipei timişorene.

De pe altă parte, după readucerea lui Silviu Bălace pe Bega, oficialii clubului văd venirea lui Petre şi ca o manevră de PR. „Este o lovitură de imagine pentru clubul nostru”, a declarat managerul sportiv Călin Rosenblum. Ovidiu Petre a mărturist cu sinceritate că nu a crezut în vară că cei de la ACS vor reuşi să conteze atât de mult în lupta pentru promovare. „La ce condiţii erau în vară, nu am crezut că ACS Poli va fi pe primul loc în Seria a II-a a Ligii secunde. Se poate spune că am fost şi un fel de Toma Necredinciosul”, a mărturisit mijlocaşul. Odată cu noul transfer, Vali Velcea are doi închizători pe care se poate baza, Petre şi Adrian Poparadu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.