Ovidiu Petre, noua achiziţie a ACS Poli înaintea returului

Ovidiu Petre, noua achiziţie a ACS Poli înaintea returului

1
DISTRIBUIȚI

Şase luni, atât le-a luat oficialilor clubului timişorean să îl convingă pe mijlocaş să revină pe „Dan Păltinişanu”. De astăzi, Petre este ovidiu_petre_TS0003oficial jucătorul alb-negrilor. Încă din vară, cei din staff au purtat discuţii cu mijlocaşul la închidere. Odată cu noul proiect de echipă, conducerea a încercat să readucă mai mulţi fotbalişti din vremurile bune de la Poli, când stadionul era plin meci de meci. Unul dintre cei vizaţi a fost Ovidiu Petre, dar negocierile cu jucătorul s-au tergiversat, iar singurul ex-polist convins să revină la Timişoara a fost Silviu Bălace, venit în urma problemelor financiare de la Severin.

Petre s-a pregătit în vară cu echipa, dar a evitat să dea un răspuns ferm, deoarece spera să prindă un contract mai avantajos financiar în Israel.


Acest lucru nu s-a întâmplat, iar în pauza de iarnă conducerea a încercat din nou să îl readucă pe Petre. Mijlocaşul a fost prezent la reunire, dar ulterior nu a mai venit la antrenamente. Până la urmă,astăzi,  cu doar o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya, fostul jucător al naţionalei şi ACS Poli au bătut palma.

Vali Velcea a declarat în toată această perioadă că are nevoie de Petre, deşi pe postul de mijlocaş la închidere joacă şi Adrian Poparadu, titular meci de meci. Velcea spune că accidentările din trecut nu mai pot afecta evoluţia de acum a jucătorului. Ultima dată, Petre a jucat la Modena, eşalonul secund din Italia. Ovidiu Petre este căsătorit cu Oana, fosta solistă a trupei Activ, cu care are o fetiţă şi care locuieşte la Timişoara. Acesta va fi prezentat oficial, mâine, într-o conferinţă de presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.