„Panterele roz” de la BCM Danzio primesc vizita Rapidului

„Panterele roz” de la BCM Danzio primesc vizita Rapidului

0
DISTRIBUIȚI

Baschetbalistele timișorene dispută mâine al doilea meci din retur în compania celor de la CS Rapid. Timișorencele merg la victorie baschet fete olimpia09_resizeîn partida contra feroviarelor. Datorită retragerii echipei din Târgu-Secuiesc la început de campionat, iar în iarnă a celor de la Olimpia București, BCM Danzio joacă acum abia al doilea meci din retur, deși alte echipe sunt la al patrulea.


Bănățencele aveau programate meciurile cu echipele retrase în etapa a XVII-a, respectiv a XIX-a. De aceea, fetele antrenate de Dan Ionescu se află mai jos în clasamentul Ligii naționale feminine, dat peste cap de retragerile echipelor, dar și de meciurile amânate de Târgoviște și Arad, echipe rămase ân competițiile europene.

Echipa din Timișoara se află pe locul 8, cu opt meciuri câțtigate și șase pierdute. Rapidistele sunt pe locul 12, cu doar trei meciuri câștigate ân actuala ediție de campionat, contra echipei din Oradea în ambele confruntări și contra clujencelor. Așadar, conforma clasamentului, echipa din Banat este favorita clară. În tur însă, a fost un meci strâns, terminat 96-87 pentru Danzio. Față de retur, la Rapid a revenit Flori Diaconu, de la campioana CSM Târgoviște, însă o singură jucătoare nu poate schimba prea mult jocul alb-vișiniilor. Meciul se va juca mâine de la ora 13.30, la Sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.