Pentru când anunţă Grapini consultări „mai ample” cu oamenii de afaceri

Pentru când anunţă Grapini consultări „mai ample” cu oamenii de afaceri

1
DISTRIBUIȚI

Informaţii legate de taxe şi impozite, facilităţi oferite de la Guvern în 2013,  sprijin în afaceri pentru cei care pornesc o afacere, detalii maria grapini01 pprivind modificările din Legea Sănătăţii privind finanţarea de la Casa de Sănătate a pacienţilor care se tratează în spitale private – acestea sunt doar câteva din întrebările la care mai bine de 25 de oameni de afaceri din Timişoara au primit, astăzi, răspuns chiar de la ministrul pentru Turism, Mediul de Afaceri şi IMM-uri Maria Grapini. Întrebată despre întâlnire, conservatoarea timişoreană a explicat că „mi-am făcut o ierarhie a problemelor cu care pot să mă duc în Guvern să discut cu ministerul  de exemplu ceea  ce am putea să facem  din ceea ce s-a cerut acum.


Eu am răspuns la lucrurile pe care ştiu că se vor face în 2013, restul de lucruri le voi avea în vedere şi le voi discuta” . Ministrul a mai precizat că au loc consultări cu reprezentanţii din toate sferele implicate în afaceri şi că după data de 2 februarie discuţiile vor fi şi mai ample, odată cu finalizarea bugetului.  În încheiere, Grapini a promis că „voi ţine legătura cu mediul de afaceri şi, în mod transparent, le voi spune ce pot să fac, ce fac şi ce am făcut ca oamenii să îmi cunoască activitatea”.

1 COMENTARIU

  1. PISZDA asta nu-i ajunge nici la degetu’ mic lu’ Udrea ! daca va atrage fonduri europene macar un 2% fata de blonda de plescoi sa spuna merci 😉 nu mai spunem ca turismul a crescut cu 15% ,performanta 100% UDREA si „atribuita” usl ! …mai vorbim de programe ? :))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.