Pesedistul şef Bojin ţine la secret numele celor susţinuţi pentru funcţii la...

Pesedistul şef Bojin ţine la secret numele celor susţinuţi pentru funcţii la Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, ridică secretomania la rang de artă, după modelul brevetat de colegul de alianţă, Nicolae Robu. titu bojin psd 1 pAstăzi, în timp ce explicat despre pretenţiile PSD Timiş la funcţii de conducere pentru  direcţii şi agenţii de la nivel naţional, Bojin a explicat că există trei persoane aflate în funcţie de conducere în cadrul PSD Timiş care vor fi propuse la Bucureşti, luni, „dar al căror nume nu vreau să îl fac public încă”.

Întrebat dacă nominalizaţii anonimi au fost votaţi în Biroul Permanent al PSD Timiş, Bojin a explicat că un atare demers nu a fost necesar având în vedere că simplul fapt că se află în poziţii de conducere la nivelul filialei judeţene îi recomandă pentru funcţiile pentru care sunt propuşi, funcţii care şi ele sunt păstrate la secret deocamdată.


Pe lângă cei trei oameni  noi pe care îi vor  în funcţii de conducere la nivel naţional, social-democraţii timişeni speră că vor rămâne în funcţii cei care au ajuns deja la Bucureşti –  Ciceronis Cumpănăşoiu,  director general la Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional pentru Pescuit , Adam Crăciunescu director la Direcţia Silvică şi Artur Ursu – şef la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Surse demne de încredere din PSD Timiş au declarat pentru PRESSALERT.ro că singurul nume care a fost discutat în şedinţă pentru susţinere ca secretar de stat a fost cel al lui Pavel Kasai la Ministerul Muncii. Asta după ce trezorierul a picat cu brio concursul organizat la Bucureşti pentru a fi şef la ITM Timiş. Omul cu banii al lui Bojin este susţinut de şeful PSD cu toată forţa, despre celelalte două nume neştiindu-se nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.