Poli a pierdut meciul amical cu liderul Ungariei la handbal, Pick Szeged

Poli a pierdut meciul amical cu liderul Ungariei la handbal, Pick Szeged

0
DISTRIBUIȚI

Echipa de handbal a suferit prima înfrângere în amicalele din iarnă, la scorul de 26-22 contra vicecampioanei Ungariei, într-un meci handbal02disputat ieri dimineaţa. După meci, echipa a revenit la Timişoara şi are liber până luni. Atât de la Pick, cât şi de la Poli au fost absenţe în lot. De la maghiari au lipsit jucătorii care participă la Campionatul Mondial din Spania, iar Gligore Czari nu a putut conta pe cinci jucători.


Sabin Ignat s-a confruntat cu probleme la coloana vertebrală. Cotinghiu şi Timofte au fost menajaţi deoarece vin după accidentări în turul de campionat, iar Iulian Halcă şi Roland Czari au făcut tendinite de la efortul depus în meciurile anterioare.

La pauză, scorul a fost 13-12, iar Poli s-a resimţit după cantonamentul în care jucătorii au făcut şi pregătire fizică, dar şi după cele două meciuri de verificare din zilele precedente. Andrei Grasu a marcat 12 goluri, iar pivoţii Dragan Mrakic şi Marius Ignat, câte 2 fiecare. Echipa a revenit la Timişoara, dar reia de luni antrenamentele. Săptămâna viitoare, la Timişoara va avea loc Turneul Banatul, în perioada 25-26 ianuarie. De data aceasta, vor fi doar trei echipe, şi nu patru, Poli Timişoara, Pandurii Târgu-Jiu şi Partizan Belgrad. Conducerea i-a invitat şi pe cei de la Vardar Skopje, dar puternica formaţie macedoneană a refuzat invitaţia. Astfel, poliştii vor juca un meci cu Pandurii şi două meciuri cu Partizan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.