Poliţia Rutieră ameninţă CNADNR cu amenzi pentru gropi

Poliţia Rutieră ameninţă CNADNR cu amenzi pentru gropi

1
DISTRIBUIȚI

Situaţie mai rar întâlnită la Arad, acolo unde Poliţia Rutieră ameninţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale gropi 1din România (CNADNR) cu amenzi. Totul din cauza DN 7, care face legătura între Nădlac-Arad-Deva, un drum ajuns într-o stare deplorabilă. Singura zăpadă care s-a aşternut pe şosea, dar şi ciclul îngheţ-dezgheţ, au lăsat în urma lor cratere uriaşe, adânci de până la 20 de centimetri. Nervii şoferilor care tranzitează acest drum (al doilea ca volum de trafic din ţară) sunt întinşi la maximum: viteza medie cu care se circulă este de 40-50 de km la oră.


Poliţia Rutieră Arad a primit mai multe sesizări din teritoriu, aşa că a luat atitudine şi a informat CNADNR despre problemele de pe acest drum.

„Drumarii au amplasat semne de avertizare pentru drum cu denivelări şi am impus restricţii de viteză la 40 de kilometri pe oră şi chiar la 30 pe anumite sectoare. Urmează ca, în cel mai scurt timp, în funcţie de vreme, să se treacă la reparaţii”, a anunţat comisarul Emil Moţiu, din cadrul Poliţiei Rutiere Arad. Gropile sunt un real pericol pentru circulaţie, acest lucru fiind confirmat şi de către organele legii. „Dacă sunt nesemnalizate, gropile sunt periculoase. Şoferii ar trebui să fie atenţi şi, în momentul în care întâlnesc gropi, să nu facă manevra de evitare spre stânga deoarece riscă să intre în coliziune cu maşinile de pe contrasens. Chiar am înregistrat un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule, şoferul unuia dintre ele declarând că a vrut să evite o groapă, a virat spre stânga, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o altă maşină”, a mai spus Moţiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.