Un poştaş a fost jefuit de geanta în care erau banii de...

Un poştaş a fost jefuit de geanta în care erau banii de pensii UPDATE Pentru ce-l anchetează Poliţia

1
DISTRIBUIȚI

Un poştaş a rămas, astăzi,  fără geanta în care transporta banii de pensii. Hoţii au dat atacul în zona Calea Buziaşului, unde bărbatul avea bani ppobiceiul să-şi lase maşina şi să plece cu bicicleta pentru a împărţi banii şi scrisorile.


Şi-a lăsat geanta în maşină până s-a dus să ia bicicleta şi când s-a întors a găsit-o cu  geamul spart. Din primele informaţii, geanta ar fi fost furată de doi indivizi care au operat extrem de rapid. Din primele verificări a reieşit că în geantă se aflau aproximativ 20.000 lei. Poliţiştii au început cercetările pentru prinderea autorilor.

UPDATE 1 D.Florin, de 53 de ani, din Timişoara, angajatul Poştei Române, a fost cel care a sunat la 112. „Având în vedere cele constatate poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului cauzat şi pentru neglijenţă în serviciu pentru comiterea infracţiunii de faţă de Florin D. pentru lăsarea fără supraveghere a genţii cu valori poştale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Timiş.

1 COMENTARIU

  1. sintem in 2013, ce naiba, sa se interzica distribuirea pensilor in bani lichizi, sa se faca doar pe card. daca pensionarul ii ridica pe toti cash si este jefuit, sa fie doar ala, nu un cartier intreg…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.